ΕΛΛΑΔΑ

Τιμωρία δύο ετών από την ΟΔΚΕ στους Συμεωνίδη, Κορομηλά, Ζαβλανό και Μητσόπουλο

Τιμωρία δύο ετών από την ΟΔΚΕ στους Συμεωνίδη, Κορομηλά, Ζαβλανό και Μητσόπουλο
PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Απίστευτα σκληρή τιμωρία δύο ετών επέβαλλε η ΟΔΚΕ στα τέσσερα από τα πέντε μέλη της τέως ΚΕΔ/ΕΟΚ, τους Συμεωνίδη, Κορομηλά, Ζαβλανό και Μητσόπουλο.

Εκτός διαιτησίας για τα επόμενα δύο χρόνια αποφάσισε να αφήσει η ΟΔΚΕ τους Στέλιο Συμεωνίδη, Κώστα Κορομηλά, Νίκο Ζαβλανό και Κώστα Μητσόπουλο, ως τιμωρία για μια ανακοίνωση που είχαν εκδώσει στις 25 Αυγούστου με αφορμή το σεμινάριο της Θεσσαλονίκης.

Η ΟΔΚΕ, λοιπόν, εξάντλησε κάθε αυστηρότητα και έβγαλε μια απόφαση άνευ προηγουμένου. Ανακοίνωσε σήμερα ότι "αναφορικά με την επιβαλλόμενη πειθαρχική ποινή στον ελεγχόμενο και αφού προηγήθηκε μυστική ψηφοφορία κατ’ αρ. 3 παρ. 12. του ισχύοντος Εσωτερικού Κανονισμού της ΟΔΚΕ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον ελεγχόμενο με ψήφους 5-1 για την ασκηθείσα πειθαρχική δίωξη την ποινή της αναστολής της ιδιότητας του διαιτητή (αναστολή δήλωσης ενέργειας ή μη ενέργειας) για δύο (2)".

Αυτό σημαίνει ότι τα 4 από τα 5 μέλη της πρώην ΚΕΔ δεν μπορούν να έχουν καμία σχέση με τη διαιτησία για τα επόμενα δύο χρόνια, με άλλα λόγια δεν μπορούν να μπουν σε επιτροπές ή να είναι παρατηρητές.

Οι Συμεωνίδης, Κορομηλάς, Ζαβλανός και Μητσόπουλος μπορούν να κάνουν προσφυγή εντός δέκα ημερών. Από τα μέλη της προηγούμενης ΚΕΔ/ΕΟΚ δεν βρίσκεται στην ίδια λίστα ο Κυριάκος Ταβουλαρέας, ο οποίος δεν είχε υπογράψει εκείνη την ανακοίνωση κι έτσι δεν είχε κληθεί σε απολογία.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ