ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η αλήθεια για την απολογία του Φουρνιέ: Σε ποιους (δεν) ζήτησε συγγνώμη

INTIME

Ο Εβάν Φουρνιέ απολογήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ για όσα έγιναν στον τρίτο τελικό με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και τιμωρήθηκε με 30.000 ευρώ.

Ο Εβάν Φουρνιέ το μεσημέρι της Κυριακής παρουσιάστηκε ενώπιον του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ για να απολογηθεί σχετικά με την χειρονομία που έκανε προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στον τρίτο τελικό στο ΟΑΚΑ.

Ο Γάλλος αθλητής τιμωρήθηκε με 30.000 ευρώ και με αυστηρή επίπληξη, και παρά τα όσα αρχικά διακινήθηκαν, απολογήθηκε για την πράξη του ζητώντας συγγνώμη από τα παιδιά και τις οικογένειες που παρακολούθησαν την ενέργειά του.

Για την ακρίβεια, κατά τη διάρκεια της απολογίας του στον αθλητικο δικαστή του ΕΣΑΚΕ, ο Φουρνιέ είπε ότι ζητά συγγνώμη από τα παιδιά και τις οικογένειες που είδαν την χειρονομία του από την τηλεόραση, αλλά όχι από τους συγκεκριμένους 5 οπαδούς των courtside θέσεων που έβριζαν χυδαία την μητέρα και την γυναίκα του.

Ο Γάλλος γκαρντ ανέφερε για εκείνους ότι εκείνη τη στιγμή του έλεγαν ότι θα του γαμ… την μάνα και την γυναικά.

Πάντως το συμβάν με τον Κέντρικ Ναν έλαβε τέλος όπως φάνηκε και μετά τον τέταρτο τελικό, καθώς ο παίκτης του Ολυμπιακού αγκαλιάστηκε με τον ηγέτη των Πρασίνων, ο οποίος τον συνεχάρη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ