EUROLEAGUE

Τι έκαναν Τζαμπάρι Πάρκερ, Γουίλι Ερνανγκόμεθ, Σερτζ Ιμπάκα και Στέρλινγκ Μπράουν στο ντεμπούτο τους στη EuroLeague

Τι έκαναν Τζαμπάρι Πάρκερ, Γουίλι Ερνανγκόμεθ, Σερτζ Ιμπάκα και Στέρλινγκ Μπράουν στο ντεμπούτο τους στη EuroLeague

Από το NBA στη EuroLeague, Τζαμπάρι Πάρκερ, Γουίλι Ερνανγκόμεθ, Σερτζ Ιμπάκα και Στέρλινγκ έπαιξαν το βράδυ της Πέμπτης (5/10) για πρώτη φορά με τη Μπαρτσελόνα, με τη Μπάγερν Μονάχου και με την Άλμπα Βερολίνου στη EuroLeague.

Με νίκη επί της Αναντολού Εφές (91-74) συνδύασε ο Τζαμπάρι Πάρκερ το ντεμπούτο του στη EuroLeague. Ο Αμερικανός των Καταλανών έπαιξε 17:54 απέναντι στους Τούρκους και γέμισε τη στατιστική του με 10 πόντους (4/5 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 2/2 βολές), τρία ριμπάουντ, ένα κλέψιμο, ένα μπλοκ, ένα λάθος, τρία φάουλ κι ένα κερδισμένο για 10 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

Την ίδια ώρα, ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ είχε 18 πόντους (7/8 δίποντα, 4/6 βολές), τρία ριμπάουντ, ένα κλέψιμο, ένα μπλοκ, 2 λάθη και έξι κερδισμένα φάουλ, για 24 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης σε μόλις 16:05.

Την ίδια ώρα, κάποιες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, ο Σερτζ Ιμπάκα έπαιζε για πρώτη φορά στη EuroLeague με τη φανέλα της Μπάγερν και την βοηθούσε να νικήσει την Άλμπα Βερολίνου με εντυπωσιακό τρίτο δεκάλεπτο (25-7). Ο έμπειρος ψηλός έμεινε στο παρκέ για 17:57, με αποτέλεσμα να γράψει 8 πόντους (3/4 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 2/4 βολές), 9 ριμπάουντ, ένα κλέψιμο, δύο μπλοκ, δύο λάθη, τρία φάουλ και 13 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

Απέναντι, ο Στέρλινγκ Μπράουν είχε σε 28:33 μόλις οκτώ πόντους (2/6 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 1/1 βολή), κανένα ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 3 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ