ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τι είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας για την κατάσταση του Τάιλερ Ντόρσεϊ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την κατάσταση του Τάιλερ Ντόρσεϊ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ στο ΣΕΦ.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ αποχώρησε με ενοχλήσεις στο δεξί πόδι, στα 1’13” πριν από το τέλος της τρίτης περιόδου του πρώτου ημιτελικού της Stoiximan GBL ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε πως αυτό οφείλεται σε μια τενοντίτιδα που ταλαιπωρεί εδώ και καιρό τον ομογενή γκαρντ, τονίζοντας, μάλιστα, πως πιθανότατα θα απουσιάσει από το Game 2 με την Ένωση (30/5, 17:15).

Δεν νομίζω πως τραυματίστηκε σήμερα. Τον ενόχλησε ένα σημείο που έχει τενοντίτιδα πάνω από το γόνατο και για να είμαι ειλικρινής δεν ενημερώθηκα. Δεν πιστεύω ότι έχει κάτι σοβαρό. Νομίζω όμως ότι δεν θα είναι στο παιχνίδι του Σαββάτου. Αυτό“, ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ