Τη Δευτέρα αποφασίζουν η Ρεάλ για τον Λάσο

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα ανακοινώσει τη Δευτέρα (7/7) αν ο Πάμπλο Λάσο θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης ή όχι.
Έως τώρα, οι διοικούντες τη Ρεάλ Μαδρίτης σφύριζαν αδιάφορα, κάθε φορά που κάποιος τους ρωτούσε τι θα γίνει με τον Πάμπλο Λάσο. Αν δηλαδή, θα εξαντλήσει το συμβόλαιο που υπέγραψε τον Φλεβάρη και αφορούσε επέκταση έως το 2017 (για 1.8 εκάτ. ευρώ συνολικά) ή όχι.
Ο Χουάν Κάρλος Σάντσεθ, ο οποίος διοικεί το τμήμα μπάσκετ, άλλαζε άποψη κάθε μέρα, ενώ ο Αλμπέρτο Ερέρος (GM) ήταν σταθερός στην άποψη του να μείνει ο πρώην συμπαίκτης του στη θέση του χεντ κόουτς. Τις τελευταίες ημέρες έχουν… εξαφανιστεί (δεν απαντούν σε τηλέφωνα, δεν τους έχει δει κανείς) από προσώπου γης, με τους Μαδριλένους ρεπόρτερ να ενημερώνουν ότι τη Δευτέρα (7/7) θα ανακοινωθεί το μέλλον του Βάσκου προπονητή στη “βασίλισσα”.
Γιατί τη Δευτέρα; Διότι λέει, θέλουν και αυτό το σαββατοκύριακο για να το σκεφτούν… λίγο καλύτερα το θέμα.