ΜΑΡΟΥΣΙ

Θυμάστε την "υπόθεση γραβάτα" του Ολυμπιακού; Ο ΕΣΑΚΕ επέπληξε το Μαρούσι για τις μαύρες κάλτσες του Μπόγρη

BASKET LEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι μαύρες κάλτσες του Γιώργου Μπόγρη έστειλαν το Μαρούσι στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ, που επέπληξε την ομάδα των βορείων προαστίων για την επιλογή του αναπληρωματικού του σέντερ.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την κλήση της ΚΑΕ Ολυμπιακός από τον αθλητικό δικαστή και από την επίπληξη στους Πειραιώτες επειδή δεν φόρεσαν πουκάμισα και γραβάτες στον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Άρη. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από εκείνη τη "φασαρία" και αυτή τη φορά ήρθε η σειρά του Αμαρουσίου να κληθεί σε απολογία, επειδή οι αθλητές του δεν φορούσαν όλοι τις ίδιες κάλτσες στο εντός έδρας ματς με το Περιστέρι για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

"Eπιβάλλεται στην ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1896 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΜΑΡΟΥΣΙ ΚΑΕ 1896) μία επίπληξη εξαιτίας της εκ μέρους αθλητή της ΚΑΕ, για μη τήρηση των προβλέψεων του άρθρου 45 περι ομοιομορφίας της αθλητικής ενδυμασίας (κάλτσες) κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΕ) που διεξήχθη την 4-11-2023" αναφέρεται στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Ο αθλητής που φορούσε διαφορετικές κάλτσες ήταν ο Γιώργος Μπόγρης, ο οποίος φόρεσε μαύρες σε σχέση με τους υπόλοιπους που φορούσαν λευκές.

Θυμάστε την "υπόθεση γραβάτα" του Ολυμπιακού; Ο ΕΣΑΚΕ επέπληξε το Μαρούσι για τις μαύρες κάλτσες του Μπόγρη
PRINTSCREEN
TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΣΑΚΕ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ