Θύμισε… Χακίμ ο Ζούζα!

Τον θυμάστε τον Γιούριτσα Ζούζα; Ο 37χρονος Κροάτης φόργουορντ με θητεία σε Ηράκλειο, Παναθηναϊκό, Ιωνικό ΝΦ και Ρέθυμνο θύμισε... Χακίμ στη σημερινή (2/1) αναμέτρηση της Ζάλγκιρις με τη Λιετκαμπέλις (VIDEO)!
Ο Γιούριτσα Ζούζα αγωνίστηκε στα μέρη μας με το Ηράκλειο (2001-02), τον Παναθηναϊκό (2002-03), τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας (2003-04) και το Ρέθυμνο (2007-08). Πλέον, στα 37 του χρόνια, βγάζει το ψωμί του στη Λιθουανία με τη φανέλα της Λιετκαμπέλις.
Ο έμπειρος Κροάτης φόργουορντ πρόσφερε ένα πολύ όμορφο highlight, στη σημερινή (2/1) αναμέτρηση της ομάδας του με τη Ζάλγκιρις Κάουνας, κάνοντας… πλάκα στον Μπροκ Μότουμ! Παρεμπιπτόντως, η Ζάλγκιρις επικράτησε με 84-58 για την 17η αγωνιστική της LKL.
Ο Παούλιους Γιανκούνας είχε 14 πόντους ενώ ο Ίαν Βουγιούκας πρόσθεσε 11 πόντους, 6 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 19′ συμμετοχής.