ΗΠΑ

The Redeem Team: Η απίθανη ιστορία των ΛεΜπρόν-Γουέιντ για το σκληρό φάουλ του Κόμπι στον Γκασόλ

The Redeem Team: Η απίθανη ιστορία των ΛεΜπρόν-Γουέιντ για το σκληρό φάουλ του Κόμπι στον Γκασόλ
PRINTSCREEN

Με το ντοκιμαντέρ του Netflix για την "Redeem Team" να πλησιάζει, ένα νέο VIDEO κυκλοφόρησε και δείχνει τους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Ντουέιν Γουέιντ να θυμούνται τον Κόμπι Μπράιαντ να τους λέει ότι θα κάνει ένα σκληρό φάουλ στον Πάου Γκασόλ στην πρώτη φάση του αγώνα με την Ισπανία για να στείλει μήνυμα.

Το Netflix βάζει τις τελευταίες πινελιές στο ντοκιμαντέρ "The Redeem Team" με θέμα το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε η Team USA στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008, όταν οι ΗΠΑ επέστρεψαν στην κορυφή του κόσμου. Το ντοκιμαντέρ θα βγει στον αέρα στις 7 Οκτωβρίου. Ένα... teaser όμως είναι πάντα απαραίτητο. Ειδικά όταν περιλαμβάνει τον Κόμπι Μπράιαντ.

Με λιγότερο από δύο εβδομάδες να μένουν για την προβολή του ντοκιμαντέρ, το Netflix ανέβασε ένα VIDEO διάρκειας 2.5 λεπτών όπου εμφανίζονται οι ΛεΜπρόν Τζέιμς, Ντουέιντ Γουέιντ, Κρις Μπος και Καρμέλο Άντονι να μιλάνε για τον Κόμπι Μπράιαντ. Βασικά, όχι απλώς για τον Κόμπι, αλλά για ένα σκληρό φάουλ που έκανε στον - τότε συμπαίκτη του στους Λέικερς - Πάου Γκασόλ στον αγώνα με την Ισπανία στην φάση των ομίλων, στέλνοντας το μήνυμα ότι δεν αστειεύεται.

"Ο Κόμπι είπε ότι θέλει να θέσει τον τόνο στο ξεκίνημα του αγώνα. 'Θα τρέξω πάνω στο γαμ...νο στήθος του Πάου' μας είπε" αναφέρει ο ΛεΜπρόν, για να προσθέσει στην συνέχεια ο Γουέιντ: "Πρώτη φάση του αγώνα θα τρέξω πάνω στον Πάου. Και σκεφτόμασταν... τι λέει;". Τότε την σκυτάλη ξαναπαίρνει ο ΛεΜπρόν λέγοντας: "Φίλε... ονειροβατείς. Είναι συμπαίκτης σου. Δεν θα το κάνεις αυτό". Ακολούθως, έρχεται πάλι η σειρά του Γουέιντ που είπε: "Ο Κόμπι μας είπε ότι 'στην πρώτη φάση του αγώνα, ξέρω τι σύστημα θα παίξει η Ισπανία'. Ήξερε ότι ο Πάου θα κάνει το τελευταίο σκριν. Και λέει: 'Θα πέσω πάνω στο στήθος αυτού του καργ...λη". Με τον ΛεΜπρόν τότε να καταλήγει: "Το ορκίζομαι, στην πρώτη φάση του αγώνα, το έκανε. Και είμαστε σε φάση... ω σκ..τα. Το έκανε".

Ακολούθησαν ατάκες του Πάου Γκαόλ, καθώς και των Κρις Μπος και Καρμέλο Άντονι για την συγκεκριμένη φάση, με όλους να συμφωνούν ότι ο Κόμπι απλώς ήθελε να στείλει το μήνυμά του προς όλους τότε. Και αυτό ακριβώς έκανε, σε μία φάση που έμεινε στην ιστορία.

Δείτε το VIDEO:

TAGS ΗΠΑ NBA ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ ΠΑΟΥ ΓΚΑΣΟΛ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ