NBA

Θάντερ: Διάσειση ο Γκίλτζιους-Αλεξάντερ, εκτός επ' αόριστον

Ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ των Θάντερ
Ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ των Θάντερ Ⓒ 2021 JEFF CHIU/ ASSOCIATED PRESS

Οι Θάντερ ανακοίνωσαν ότι ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ υπέστη διάσειση και τέθηκε εκτός δράσης επ' αόριστον, αφού πρέπει να ακολουθήσει το σχετικό πρωτόκολλο πριν πατήσει ξανά παρκέ.

Οι Θάντερ μετράνε τις πληγές τους μετά την ντροπιαστική ήττα με 152-79 από τους Γκρίζλις, με το +73 του Μέμφις να είναι το μεγαλύτερο στην ιστορία του NBA. Όσο μαζεύουν τα κομμάτια τους όμως, θα πρέπει να πορευτούν χωρίς τον Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ για άγνωστο διάστημα.

Ο σταρ της ομάδας υπέστη διάσειση στον προτελευταίο αγώνα της Οκλαχόμα Σίτι (κόντρα στους Ρόκετς στην ήττα με 114-110) και τοποθετήθηκε στο "πρωτόκολλο διάσεισης" του NBA, με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί κόντρα στους Γκρίζλις. Τι σημαίνει ακριβώς αυτό; Ότι προκειμένου να επιστρέψει στην δράση θα πρέπει να περάσει μία σειρά από βήματα που περιλαμβάνουν συγκεκριμένες δραστηριότητες μέχρι να πάρει το "ΟΚ" από τους γιατρούς. Δεδομένου πάντως ότι οι Θάντερ μετρούν 8 σερί ήττες και κάνουν tanking, δύσκολα θα τον πιέσουν να επιστρέψει άμεσα.

Την φετινή σεζόν ο Γκίλτζιους-Αλεξάντερ έχει 21.2 πόντους, 5.1 ριμπάουντ, 4.5 ασίστ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο σε 35 λεπτά συμμετοχής.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS NBA ΗΠΑ ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ