ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θανάσης: "Του χρόνου Σπανούλης"

Θανάσης: "Του χρόνου Σπανούλης"
Θανάσης

Την επιθυμία του να φοράει ο Βασίλης Σπανούλης την "πράσινη" φανέλα την επόμενη σεζόν εξέφρασε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος

Κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξής του, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, είπε: " Χαίρομαι που βλέπω τόσους καλούς παίκτες να αγωνίζονται και την Εθνική μας να είναι καλύτερη, με τους παίκτες του Παναθηναϊκού σε φόρμα παρά το γεγονός ότι έχει τελειώσει η σεζόν".

" Χαίρομαι επίσης, γιατί βλέπω και τον Βασίλη Σπανούλη, τον οποίο ελπίζω του χρόνου να έχουμε στον Παναθηναϊκό", είπε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Όσον αφορά στην απώλεια του Ραμούνας Σισκάουσκας, τόνισε ότι είναι μεγάλη απώλεια: " Σίγουρα είναι μία μεγάλη απώλεια. Δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα με τον παίκτη, απλά έγινε χρήση ενός όρου από το συμβόλαιό του, γιατί ο ίδιος ήθελε να κατακτήσει και με την ΤΣΣΚΑ, αυτά που πήρε με τον Παναθηναϊκό".

Tέλος, δεν αποκάλυψε ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Λιθουανού: " Δεν ξέρω ακόμα ποιος θα τον αντικαταστήσει. Eίναι θέμα του προπονητή και πρέπει να ρωτήσετε αυτόν γιατί ακόμα δεν μας έχει υποδείξει ποιον παίκτη θέλει. Άλλωστε τόσο εγώ όσο και ο αδερφός μου δεν ανακατευόμαστε με αυτά τα θέματα".

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Σπανούλης, τόνισε ότι έχει ήδη αποφασίσει αλλά θα αποκαλύψει σε λίγες μέρες τις προθέσεις του: " Έχω ήδη αποφασίσει τι θα κάνω, αλλά θα γίνουν όλα γνωστά τις επόμενες μέρες. Ακόμα δεν μπορώ να αποκαλύψω τι θα γίνει".

Για την επόμενη σεζόν με τον Παναθηναϊκό, μίλησε ο Σάνι Μπετσίροβιτς: " Ήταν μεγάλη επιτυχία η κατάκτηση τριών τίτλων με τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό είναι πίσω μας πλέον, σκεφτόμαστε το μέλλον και έρχονται κι άλλες καλές στιγμές. Θα είμαι και του χρόνου εδώ για να τις ζήσω".









TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ