ΕΟΚ

Τέσσερις αιτήσεις για τη νέα προσωρινή διοίκηση που θα οδηγήσει την ΕΟΚ στις ηλεκτρονικές εκλογές

Τα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο ΟΑΚΑ
Τα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο ΟΑΚΑ EUROKINISSI

Την Πέμπτη (3/6) θα αναδειχθεί από το πρωτοδικείο η νέα προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ, με τέσσερις παρατάξεις να ζητούν να οδηγήσουν την ομοσπονδία στις ηλεκτρονικές εκλογές.

Μετά από το μπλόκο στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής (30/5), κατατέθηκαν το πρωί της Δευτέρας (31/5) στο πρωτοδικείο Αθηνών τέσσερις αιτήσεις για την νέα προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ.

Η παράταξη του Βαγγέλη Λιόλιου, εκείνη του Άγγελου Παπανικολάου, οι 21 σύλλογοι που βρίσκονταν εκτός μητρώου της ΓΓΑ αλλά είχαν απόφαση πρωτοδικείου για συμμετοχή στις εκλογές και ένα group ανθρώπων του μπάσκετ εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για να οδηγήσουν την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης στις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης, κάτι που δεν έκανε, αλλά αναμένεται να κάνει και η παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα πριν από την εκδίκαση της υπόθεσης το μεσημέρι της Πέμπτης (3/6).

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με τη νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που δημοσιεύθηκε το Σάββατο (29/5) στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, οι εκλογές θα πρέπει να γίνουν υποχρεωτικά ηλεκτρονικά καθώς τα εγγεγραμμένα μέλη ξεπερνούν τα 150.

TAGS ΕΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ