ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Τέσσερα νέα κρούσματα κορονοϊού στον Προμηθέα εν όψει Τρέντο, αναβολή θέλουν οι Πατρινοί

Ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς
Ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς EUROKINISSI

Ακόμη τέσσερις ασθενείς έχει ο Προμηθέας, καθώς ανιχνεύθηκαν ισάριθμα κρούσματα κορονοϊού στα τεστ πριν από τον εντός έδρας αγώνα της Τετάρτης (11/11 στις 19:30) με την Τρέντο. Αναβολή ζήτησαν οι Πατρινοί.

Τέσσερα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού έχει ο Προμηθέας και μάλιστα ζήτησε αναβολή της αναμέτρησης με την Τρέντο για το Eurocup).

Οι Πατρινοί είχαν ήδη τέσσερις αθλητές ασθενείς, με τον Δημήτρη Αγραβάνη να αποκαλύπτει στον λογαριασμό του στο Instagram πως περνούσε δύσκολες στιγμές, ταξίδεψε με σύνθεση ανάγκης στην Ισπανία για να αντιμετωπίσει την περασμένη εβδομάδα τη Γκραν Κανάρια και θα πάει με ακόμη περισσότερα προβλήματα στο αυριανό παιχνίδι με την Τρέντο (11/11 στις 19:30), αν και εφόσον το ματς διεξαχθεί. Κι αυτό διότι οι Ιταλοί βρίσκονται ήδη στην Πάτρα και ουδείς γνωρίζει αν η EuroLeague θα κάνει αποδεκτό το αίτημα της ελληνικής ομάδας για αναβολή.

"Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην ομάδα του Προμηθέα διαγνώστηκαν τέσσερα νέα κρούσματα κορωνοϊού. Η ΚΑΕ Προμηθέας ακολουθεί όλα τα προβλεπόμενα σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ" αναφέρει η ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ, που ανακοίνωσε τα θετικά κρούσματα.


TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ