EUROLEAGUE

Τέπιτς: “Πάντα ιδιαίτερος ο Παναθηναϊκός”

Η τελευταία εικόνα που έχει ο Μιλένκο Τέπιτς από την Ευρωλίγκα, είναι το 2011, στην κορυφή της Ευρώπης με τον Παναθηναϊκό. Η επιστροφή του στη διοργάνωση, αφορά και πάλι τους "πράσινους", με τους οποίους ξεκινά η Λιέτουβος Ρίτας.

Ο Μιλένκο Τέπιτς επιστρέφει στην Ευρωλίγκα, δυο χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση στη διοργάνωση. Παρεμπιπτόντως, αυτή η τελευταία εμφάνιση ήταν στην κορυφή της Ευρώπης, με τον Παναθηναϊκό, το 2011.

“Πρόκειται για εκπληκτικό συναίσθημα, αυτό της επιστροφής μου στη διοργάνωση, όπως είναι ιδιαίτερο το συναίσθημα ότι θα αντιμετωπίσω τον Παναθηναϊκό. Ομάδα με την οποία πέρασα δυο όμορφα χρόνια,τα πρώτα μου μακριά από τη Σερβία. Απήλαυσα όσα έζησα με τον σύλλογο, με τους ανθρώπους του. Σίγουρα θα είναι κάτι το ιδιαίτερο.

Από εκεί και πέρα, είμαι ευτυχής που υλοποιήσαμε τον πρώτο στόχο, της πρόκρισης στους ομίλους από τον προκριματικό γύρο και τώρα θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Ελπίζω πως θα παλεύουμε σε όλα τα ματς και θα είμαστε ανταγωνιστικοί”.

Πόσο έχουν βοηθήσει τη Λιέτουβος Ρίτας τα τρία do or die παιχνίδια, στα προκριματικά; “Ηταν η τέλεια ευκαιρία για να έλθουμε πιο κοντά. Μας βοήθησαν να γίνουμε “ομάδα” πιο γρήγορα, γιατί έχουμε πολλούς νέους παίκτες. Είμαστε σε μια καλή στιγμή, σε καλή κατάσταση και θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε με την ίδια ενέργεια, όλη τη σεζόν. Ευελπιστούμε πως μέσα στη χρονιά θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η αγωνιστική περίοδος τώρα ξεκινά και πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε ως ομάδα. Αν το κάνουμε αυτό, είναι βέβαιο πως καλά πράγματα θα μας συμβούν”.

Σχολιάζοντας συνολικά τον τέταρτο όμιλο, διευκρίνισε ότι “είναι πολύ σκληρό γκρουπ. Μπήκαμε τελευταίοι και βρήκαμε πολλές καλές ομάδες μπροστά μας. Για εμένα, έχουν μια ιδιαιτερότητα ο Παναθηναϊκός και ο Ερυθρός Αστέρας, ενώ όλες οι ομάδες έχουν τον απόλυτο σεβασμό μας. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε το παιχνίδι μας, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πάμε στο ΤΟΡ16”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ