ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Τέλος ο Ράουντρι από τον Κόροιβο

Τέλος ο Ράουντρι από τον Κόροιβο

Ο Κόροιβος ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Άαρον Ράουντρι. Δέκα αγώνες έπαιξε ο Αμερικανός φόργουορντ στην ομάδα της Αμαλιάδας.

Η πορεία του Άαρον Ράουντρι ήταν καθοδική και η λύση της συνεργασίας του έμοιαζε λίγο έως πολύ να είναι θέμα χρόνου στην Αμαλιάδα. Εν τέλει συνέβη το μεσημέρι, καθώς ο Κόροιβος ανακοίνωσε ότι ο Αμερικανός φόργουορντ θα αναζητήσει το νέο σταθμό της καριέρας του έπειτα από τρεις μήνες στην ομάδα.

Στους δέκα αγώνες που έπαιξε στη Stoiximan.gr Basket Legue με τη φανέλα του Κόροιβου, ο Ράουντρι είχε 4,4 πόντους, 4,4 ριμπάουντ, 1,0 ασίστ, 1,3 κλεψίματα και 1,3 κοψίματα κατά μέσο όρο, σε περίπου 27 λεπτά συμμετοχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

" Η ΚΑΕ Κόροιβος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον αθλητή AARON ROUNTREE ΙΙΙ.

Ο Aaron είναι ένας πολύ καλός αθλητής και εξαιρετικός χαρακτήρας και η απόφαση που λάβαμε για την αποχώρησή του ήταν ιδιαίτερα δύσκολη.

Τον ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία και την προσφορά του στο διάστημα κατά το οποίο φόρεσε τη φανέλα του Κόροιβου και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας και ό,τι καλύτερο σε προσωπικό επίπεδο!".

Photo credits: eurokinissi.gr

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ