ΧΙΜΚΙ

Τέλος και ο Μπέρτανς από τη Χίμκι, λόγω καθυστέρησης πληρωμών

Ο Μπερτάνς της Χίμκι απέναντι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ
Ο Μπερτάνς της Χίμκι απέναντι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ EUROKINISSI

Ο Νταϊρίς Μπέρτανς θα αρχίσει να αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού η Χίμκι ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας τους. Ο ατζέντης του παίκτη μάλιστα, έκανε λόγο για τερματισμό του συμβολάιου, λόγω καθυστέρησης πληρωμών.

Μόνο καλά δεν πηγαίνουν τα πράγματα στη Χίμκι, αφού ένας ένας από τους παίκτες της αποχωρούν.

Έναν μήνα πριν, οι Γκρεγκ Μονρό και Γιόνας Γερέμπκο αποχώρησαν από τη Χίμκι, με τον σύλλογο να ανακοινώνει το διαζύγιο με τους δύο παίκτες, που βρίσκονταν εδώ και καιρό εκτός ομάδας, ακολουθώντας έτσι τον δρόμο του (πρώην) προπονητή τους, Ρίμας Κουρτινάιτις.

Αυτή τη φορά, ήρθε η σειρά του Νταϊρίς Μπέρτανς, ο οποίος δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό των Ρώσων, με τη Χίμκι να ανακοινώνει σήμερα Τρίτη (2/3) την λύση της συνεργασίας τους.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο ατζέντης του, Αρτούρς Καλνίτις, ο παίκτης θέλησε να τερματίσει την συμφωνία με την ομάδα, καθώς υπήρξε καθυστέρηση πληρωμών, πράγμα που έρχεται να δέσει με τα ρωσικά δημοσιεύματα τις προηγούμενες ημέρες, που έκαναν λόγο για οικονομικά προβλήματα της Χίμκι, τονίζοντας πως μερικοί παίκτες δεν έλαβαν τους μισθούς τους, για τους μήνες Δεκέμβριου και Ιανουάριο.

Ο Μπέρτανς αγωνίστηκε σε συνολικά 20 παιχνίδια στην EuroLeague, έχοντας κατά μέσο όρο 5.3 πόντους.

"Ο Νταϊρίς Μπέρτανς τερμάτισε τη συμφωνία του με την ομάδα λόγω καθυστέρησης πληρωμών. Ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στον σύλλογο στο μέλλον και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει", έγραψε χαρακτηριστικά ο ατζέντης του Μπέρτανς

TAGS ΧΙΜΚΙ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ