ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Τέλος από την Μακάμπι ο Λεσόρ

Ο Ματίας Λεσόρ με την φανέλα της Μακάμπι
Ο Ματίας Λεσόρ με την φανέλα της Μακάμπι PHOTO CREDITS: MACCABI PLAYTIKA TEL AVIV, OFFICIAL INSTAGRAM

Ο Ματίας Λεσόρ (25 χρονών, 2.06 μέτρα) δεν είναι πλέον παίκτης της Μακάμπι, με την "ομάδα του λαού" να ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας τους.

Παρελθόν από την Μακάμπι Τελ Αβίβ αποτελεί ο Ματίας Λεσόρ, με την "ομάδα του λαού" να ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους. Ο 25χρονος Γάλλος είχε υπογράψει συμβόλαιο 2 μηνών με την ομάδα του Σφαιρόπουλου προκειμένου να καλύψει το κενό του Άντε Ζίζιτς που ήταν τραυματίας.

Η συνεργασία των δύο πλευρών δεν ανανεώθηκε και ολοκληρώθηκε με την Μακάμπι να τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και να του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του. Ο Λεσόρ αγωνίστηκε σε 5 ματς στην EuroLeague έχοντας μέσο όρο 7.4 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο σε 11:36 αγωνιστικά λεπτά.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ