EUROCUP

Τελικοί EuroCup: Συμφώνησαν σε αλλαγή έδρας Μονακό και Ούνικς

Οι παίκτες της Μονακό πανηγυρίζουν τη νίκη επί της Γκραν Κανάρια
Οι παίκτες της Μονακό πανηγυρίζουν τη νίκη επί της Γκραν Κανάρια YOUTUBE

Μονακό και Ούνικς Καζάν συμφώνησαν σε αλλαγή έδρας για τους τελικούς του EuroCup με στόχο να αποφευχθούν τα προβλήματα από τους περιορισμούς των μετακινήσεων.

Σε αλλαγή έδρας συμφώνησαν οι φιναλίστ του EuroCup, Μονακό και Ούνικς Καζάν με την Μονακό να είναι η γηπεδούχος του πρώτου ματς αντί της Ούνικς. Οι δύο ομάδες έχουν ήδη εξασφαλίσει την παρουσία τους στην EuroLeague της σεζόν 2021/22, και προσπαθούν να ολοκληρώσουν τη σειρά των τελικών με όσο το δυνατόν λιγότερα εμπόδια από τους περιορισμούς των μετακινήσεων.

Η κάθε κυβέρνηση, έχοντας τους δικούς της κανόνες στις μετακινήσεις λόγω κορονοϊού, θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα στις δύο ομάδες. Εφόσον δεν διακυβεύονται πολλά από τις μεταξύ τους αναμετρήσεις, το EuroCup και οι δύο φιναλίστ προσπαθούν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία όσο το δυνατόν πιο ομαλά.

Συνεπώς, γηπεδούχος στον πρώτο τελικό του EuroCup θα είναι η Μονακό, το δεύτερο ματς θα φιλοξενήσει η Ούνικς και αν χρειαστεί τρίτος αγώνας, (ο πρωταθλητής κρίνεται στις δύο νίκες), τότε η σειρά θα επιστρέψει στην έδρα της Μονακό.

Το τρίτο ματς της σειράς (αν υπάρξει), θα διεξαχθεί νωρίτερα από το προγραμματισμένο, δηλαδή στις 2 Μαϊου αντί για τις 5.

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ