ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ

Tελείωσε τέσσερις και... συνεχίζει

Tελείωσε τέσσερις και... συνεχίζει
New Image

Παρελθόν αποτελούν από την πατρινή ομάδα οι Μπράουν, Τζέφερσον, Νέσοβιτς και Τζόροβιτς

Στην πατρινή ομάδα έχουν ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν. Ο Ντράγκαν Ράτσα θα παραμείνει μέχρι το τέλος τους πρωταθλήματος στους "πορτοκαλί" και στη συνέχεια θα συζητήσει με τους ιθύνοντες της Ολυμπιάδας το ενδεχόμενο να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία και στο πρωτάθλημα της Α2.
H ανακοίνωση των Πατρινών αναφέρει τα εξής: "Η Ολυμπιάδα ΚΑΕ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τους αθλητές Μπράουν, Τζέφερσον, Νέσοβιτς και Τζόροβιτς. Στους επόμενους αγώνες θα δοθεί χρόνος συμμετοχής στους νέους αθλητές που έχουν συμβόλαια και την επόμενη χρονιά και θα αποτελέσουν τον πυρήνα της νέας περιόδου.

Η Ολυμπιάδα ΚΑΕ θα έχει ολοκληρώσει το σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς μέχρι 30 Μάιου, δυναμικά και αποφασιστικά στους τομείς της διοίκησης αλλά και της τεχνικής ηγεσίας, θέλοντας να είναι σε θέση να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο προπονητής Ντράγκαν Ράτσα ξεκίνησε ήδη το σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς στηριγμένος καταρχήν στους έξι αθλητές που έχουν και την επόμενη χρονιά συμβόλαια, σύμφωνα με τις οδηγίες της διοίκησης. Η Ολυμπιάδα θα συνεχίσει σταθερά την πορεία της στο επαγγελματικό μπάσκετ".




TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ