NBA

Τελειώνει ο Κάζινς από τους Ρόκετς

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς με την φανέλα των Ρόκετς
Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς με την φανέλα των Ρόκετς Ⓒ 2021 CARMEN MANDATO/ ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα οι Ρόκετς και ο ΝτεΜάρκους Κάζινς αποφάσισαν να χωρίσουν οι δρόμοι τους, αφού το Χιούστον θέλει να κάνει χώρο για νεαρούς παίκτες και ο Κάζινς να αγωνιστεί σε μία πιο ανταγωνιστική ομάδα.

Βραχύβια αποδεικνύεται ότι θα είναι η παρουσία του ΝτεΜάρκους Κάζινς στους Ρόκετς. Αυτό υποστηρίζει ο γνωστός δημοσιογράφος, Σαμς Καράνια, σύμφωνα με τον οποίο οι δύο πλευρές αποφάσισαν να βάλουν τέλος στην κοινή τους πορεία.

Με τους Ρόκετς να έχουν ρεκόρ μόλις 11-17 και να έχουν το 6ο χειρότερο ρεκόρ στο ΝΒΑ, η παρουσία του Κάζινς μοιάζει πλέον περιττή, αφού το μεν Χιούστον θέλει να κάνει χώρο για νεότερους παίκτες, το δε Κάζινς λογικά θα θέλει να βρεθεί σε μία πιο ανταγωνιστική ομάδα κι ας πήγε στο Χιούστον για να αγωνιστεί ξανά παρέα με τον κολλητό του, Τζον Γουόλ (ήταν συμπαίκτες στο Κολέγιο του Κεντάκι).

Την φετινή σεζόν ο Κάζινς έχει 9.6 πόντους, 7.6 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ μέσο όρο σε 20 λεπτά συμμετοχής, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε εκτός όλη την περσινή σεζόν (ρήξη χιαστού).

Με τον Κάζινς πλέον να είναι ελεύθερος, αρκετές ομάδες με βλέψεις αναμένεται να στρέψουν το βλέμμα τους πάνω του ψάχνοντας για έναν παραγωγικό back up ψηλών. Και πιθανόν το μυαλό αρκετών να πηγαίνει στους Νετς που ψάχνουν για έναν σέντερ. Αυτό πάντως ίσως να μην είναι τόσο απλό δεδομένου ότι πριν από περίπου 40 ημέρες ο Κάζινς είχε κατηγορήσει τον Τζέιμς Χάρντεν για έλλειψη σεβασμού προς τους συμπαίκτες του όταν ακόμα ο "Μούσιας" αγωνιζόταν στο Χιούστον.

Photo Credits: ⓒ 2021 Carmen Mandato/ Associated Press

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ