ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Team USA: Ο Ντουράντ "έκλεψε" το απόλυτο ρεκόρ του Καρμέλο

Ο Κέβιν Ντουράντ είναι ο νέος αρχισκόρερ της Team USA σε Ολυμπιακούς Αγώνες
Ο Κέβιν Ντουράντ είναι ο νέος αρχισκόρερ της Team USA σε Ολυμπιακούς Αγώνες AP PHOTO/CHARLIE NEIBERGALL

Από το τρίτο ματς στο ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ του Τόκιο, με αντίπαλο την Τσεχία, ο Κέβιν Ντουαρντ είναι ο αρχισκόρερ όλων των εποχών στην Team USA.

Στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών για την Team USA σε Ολυμπιακούς Αγώνες ανέβηκε το Σάββατο ο Κέβιν Ντουράντ, κατά τη διάρκεια του σαββατιάτικου αγώνα με την Τσεχία, για την τελευταία αγωνιστική του Ά ομίλου στη Σαϊτάμα.

Ο 32χρονος σούπερ σταρ έψαχνε μόνο 6 πόντους για να φτάσει στην πρώτη θέση της λίστας, ξεπερνώντας τον Καρμέλο Άντονι, και από τη δεύτερη περίοδο ήταν ήδη ο ρέκορντμαν πόντων στην ιστορία της εθνικής ομάδας μπάσκετ των Ηνωμένων Πολιτειών. Συνέβη όταν οι Αμερικανοί έφτασαν στην ανατροπή έναντι των μαχητικών Τσέχων και πήραν το προβάδισμα (34-33). Στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ο "KD" είχε ήδη 13 με 5/8 προσπάθειες (2/2 τρίποντα).

Ο Άντονι είχε χρειαστεί τέσσερις συμμετοχές σε τουρνουά (2004, 2008, 2012, 2016) για να φτάσει τους 336 πόντους. Ο Ντουράντ κατέρριψε το ρεκόρ στην τρίτη παρουσία του.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ TEAM USA ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ