ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ταβάρες: "Δεν ξέρω αν θα ανανεώσω με τη Ρεάλ Μαδρίτης, υπάρχει ακόμα το όνειρο του NBA"

Ο Έντι Ταβάρες της Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Έντι Ταβάρες της Ρεάλ Μαδρίτης ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Έντι Ταβάρες στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον ψηλό από το Πράσινο Ακρωτήρι να δηλώνει σε συνέντευξή του στο Relevo πως δεν ξέρει αν θα επεκτείνει τη συνεργασία του με τους Ισπανούς.

Ο Έντι Ταβάρες μίλησε στο Relevo και αναφέρθηκε στο μέλλον του, δείχνοντας αβεβαιότητα για το που θα τον βρει το επόμενο βήμα της καριέρας του, τονίζοντας πως δεν ξέρει αν θα ανανεώσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αν και εξέφρασε την επιθυμία να επιτευχθεί η συμφωνία με τους Ισπανούς, άφησε ένα παράθυρο για το NBA, το οποίο χαρακτήρισε όνειρο.

Είναι αναμφίβολα ένα φλέγον ζήτημα για τους Μαδριλένους, με τον Ταβάρες να αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο στο ρόστερ της ομάδας, με την παραμονή του ή όχι στον σύλλογο να είναι κομβική.

Συγκεκριμένα δήλωσε: "Δεν ξέρω αν θα ανανεώσω με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η αλήθεια είναι ότι το συμβόλαιό μου λήγει και δεν ξέρω τι να σας πω. Ναι, ελπίζω να συμφωνήσουμε, αλλά υπάρχει και το όνειρο του NBA. Δεν πρόκειται να το αρνηθώ. Αν μείνω καλώς, αν όχι δεν έγινε και τίποτα. Έχω πει πολλές φορές ότι το NBA είναι στο μυαλό, αλλά πρέπει να αναλύσω τα πάντα".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ