ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ

Τακιανός: "Ο χαρακτήρας του νοκ-άουτ κάνει ιδιαίτερο το Κύπελλο"

Ο Φώτης Τακιανός
Ο Φώτης Τακιανός EUROKINISSI - KLODIAN LATO

Ο Φώτης Τακιανός δήλωσε ενόψει της συμμετοχής του ΠΑΟΚ στο Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ (15-18/2) και τον προημιτελικό με τον Άρη (15/2, 21:00) ότι η ομάδα του θέλει να είναι έτοιμη πνευματικά, ενώ στάθηκε στον χαρακτήρα νοκ-άουτ του θεσμού.

Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει με ντέρμπι στο Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ (15-18/2), αφού αντιμετωπίζει τον αιώνιο αντίπαλό του, Άρη (15/2, 21:00) στον δεύτερο προημιτελικό της διοργάνωσης, με τον οποίο αναμετρήθηκε και χθες (11/2) για την Stoiximan Basket League.

Ο Φώτης Τακιανός αναφέρθηκε σε αυτό το γεγονός, τονίζοντας ότι πρόκειται για διαφορετικά παιχνίδια, ενώ στάθηκε στον χαρακτήρα νοκ-άουτ του τουρνουά.

Αναλυτικά ο Φώτης Τακιανός δήλωσε:

"Θα ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια σε όλους τους φορείς που διοργανώνουν κάτι ξεχωριστό. Σημαντικό ότι θα υπάρχει παρουσία φιλάθλων όλων των ομάδων, σε ένα ανταγωνιστικό τουρνουά, κάτω από την διαδικασία που ελπίζω να λείψουν παρατράγουδα. Αυτό θα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του τουρνουά.

Παίζουμε με τον Άρη, που παίξαμε και στο πρωτάθλημα. Σε 3 μέρες θα παίξουμε πάλι. Δεν το κάνει ξεχωριστό αυτό. Είναι ξεχωριστό παιχνίδι έτσι κι αλλιώς, αλλά είναι διαφορετικές οι διοργανώσεις. Ο χαρακτήρας των νοκ-άουτ το κάνει ιδιαίτερο το Κύπελλο. Ελπίζουμε να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι σε αγωνιστικό και πνευματικό κομμάτι για να συνεχίσουμε στον θεσμό του Κυπέλλου".

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης από την πλευρά του τόνισε:

"Ειμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στο Final Eight. To ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ παλιά ήταν γιορτή για όλη την πόλη. Και φέτος και όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε εδώ είναι όμως ένα ματς που παρακολουθεί πάρα πολύς κόσμος.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε να μάθουμε από τα λάθη του χθεσινού παιχνιδιού. Ελπίζω να γίνει ένα παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων και να κερδίσει ο καλύτερος. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και να έχουμε υγεία".

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Final Eight:

Προημιτελικοί
15/2
18.00 Παναθηναϊκός AKTOR-ΑΕΚ Betsson (1), Cosmote Sport 5
21.00 ΠΑΟΚ mateco-Άρης Midea (2), Cosmote Sport 5
16/2
18.00 Ολυμπιακός-Περιστέρι bwin (3), Cosmote Sport 5
21.00 Προμηθέας Π.-Πανιώνιος ΓΣΣ (4), Cosmote Sport 5
Ημιτελικοί
17/2
18.00 Νικητής 1-Νικητής 2 (5), ΣΚΑΪ/Cosmote TV
21.00 Νικητής 3-Νικητής 4 (6), ΣΚΑΪ/Cosmote TV
Τελικός
18/2
19.00 Νικητής 5-Νικητής 6, ΣΚΑΪ/Cosmote TV

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ