ΛΑΡΙΣΑ

Τακιανός: "Κατάθεση ψυχής και συγκέντρωσης, θα πάμε για την απόλυτη υπέρβαση"

Ο Τακιανός στη διάρκεια του αγώνα Λάρισα - Παναθηναϊκός | 5 Ιουνίου 2022
Ο Τακιανός στη διάρκεια του αγώνα Λάρισα - Παναθηναϊκός | 5 Ιουνίου 2022 EUROKINISSI

Ο προπονητής της Λάρισας, Φώτης Τακιανός, μετά τη νέα νίκη επί του Παναθηναϊκού και την ισοφάριση της σειράς στο 2-2 στάθηκε κατάθεση ψυχής των παικτών του και της συγκέντρωσης που έδειξαν, χαρακτήρισε ξανά φαβορί το τριφύλλι

Η Λάρισα νίκησε για δεύτερη φορά στη σειρά των playoffs τον Παναθηναϊκό, ισοφάρισε σε 2-2 και πήγε τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι. Ο τεχνικός της Φώτης Τακιανός με τη λήξη της αναμέτρησης στάθηκε στην κατάθεση ψυχής που έκαναν οι παίκτες του και στη συγκέντρωση που έδειξαν ενώ τόνισε πως η ομάδα του θα πάει για την απόλυτη υπέρβαση.

Ο Έλληνας τεχνικός υποστήριξε πως και πάλι φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός με τον ίδιο να σημειώνει:

"Δεν νομίζω ότι είναι κάτι το οποίο μέτρησε στα τελευταία λεπτά. Εντελώς διαφορετικό από τα προηγούμενα. Με τη λογική πως ο Παναθηναϊκός είχε ήδη την ήττα, φανήκαμε ανταγωνιστικοί.

Και μην ξεχνάμε πως για τον έναν ήταν να παίξουμε τελικό και για τον Παναθηναϊκό για να τελειώσει τη σειρά. Όλα αυτά δίνουν αίγλη στη νίκη μας την οποία επισφραγίζουμε με κατάθεση ψυχής, συγκέντρωσης στα τελευταία πέντε λεπτά.

Είχα πει πως ακόμα και το 2-1 να κάναμε εμείς πως ο Παναθηναϊκός θα ήταν το απόλυτο φαβορί. Εμείς είμαστε το αουτσάιντερ, ο Παναθηναϊκός λόγω έδρας, ποιότητας είναι το φαβορί, εμείς θα πάμε για την απόλυτη υπέρβαση".


TAGS ΛΑΡΙΣΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ