ΛΑΡΙΣΑ

Τακιανός: "Και οι δύο ομάδες παίζουν με κόπωση, ελπίζω να μην είναι σοβαροί οι τραυματισμοί των Μούντι και Καράμπελα"

Τακιανός: "Και οι δύο ομάδες παίζουν με κόπωση, ελπίζω να μην είναι σοβαροί οι τραυματισμοί των Μούντι και Καράμπελα"
INTIME SPORTS

Η Λάρισα είδε τον Προμηθέα να μειώνει σε 2-1 τη σειρά των μικρών τελικών, με τον Φώτη Τακιανό να στέκεται στους τραυματισμούς του Μούντι και του Καράμπελα που χάλασαν τον ρυθμό των Θεσσαλών.

Ο Προμηθέας μείωσε τη σειρά των μικρών τελικών κόντρα στη Λάρισα σε 2-1 και ο προπονητής των Θεσσαλών στάθηκε στους τραυματισμούς των Μούντι και Καράμπελα που έριξαν τον ρυθμό της ομάδας του.

Όπως επισήμανε σε δηλώσεις του ελπίζει να μην είναι σοβαροί γιατί η ομάδα του επηρεάζεται από την αλλαγή ρυθμού που αυτοί έφεραν. Να επισημάνουμε ωστόσο πως ο Μούντι επέστρεψε στο παρκέ μετά από τον μικροτραυματισμό του, ενώ ο Καράμπελας βγήκε από το παρκέ στην τέταρτη περίοδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φώτη Τακιανού:

"Υπήρχαν πολλοί σημαντικοί παράγοντες που καθόρισαν το αποτέλεσμα. Το σημαντικότερο ήταν οι διαδοχικοί τραυματισμοί των πόιντ γκαρντ μας, των Μούντι και Καράμπελα. Τους χάσαμε τον ένα μετά από τον άλλον. Ήρθαν σε ένα κρίσιμο σημείο του αγώνα και από τις δύο αυτές απώλειες χάσαμε τον ρυθμό μας, πάνω που πηγαίναμε να ελέγχξουμε το ματς. Πέσαμε σε λάθη και δώσαμε το δικαίωμα στον Προμηθέα να σκοράρει.

Και οι δύο ομάδες παίζουν με κόπωση και αυτό για εμάς σημαίνει πως δεν μπαίνουμε με τον ρυθμό που πρέπει. Τελείωσε το τρίτο ματς και έρχεται το τέταρτο και ελπίζω να μην είναι τόσο σοβαροί οι τραυματισμοί των Μούντι και Καράμπελα".

TAGS ΛΑΡΙΣΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ