ΟΠΑΠ FINAL 8

Τακιανός: "Η τακτική δούλεψε, έπρεπε να είμαστε πιο επιθετικοί στον Τολιόπουλο"

Τακιανός: "Η τακτική δούλεψε, έπρεπε να είμαστε πιο επιθετικοί στον Τολιόπουλο"
ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME

Σκασμένος ο Φώτης Τακιανός στα Δύο Αοράκια, μετά απο την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη.

Αν τον έπιανες απο τη μύτη, θα έσκαγε το βράδυ της Πέμπτης (15/2) ο Φώτης Τακιανός. Ο τρόπος με τον οποίο έχασε ο ΠΑΟΚ απο τον Άρη στον προημιτελικό του ΟΠΑΠ Final Eight ήταν σοκαριστικός, με τον Έλληνα προπονητή να είναι ακραία απογοητευμένος στη συνέντευξη Τύπου στα Δύο Αοράκια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φώτης Τακιανός:

"Είμαστε εδώ μετά από μία τεράστια μάχη που δώσαμε. Θεωρώ ότι κυριαρχήσαμε για πάνω απο 35 λεπτά στο παρκέ, σε όλους τους τομείς. Σημαντικό ρόλο έπαιξε στην ανατροπη η αποβολή του Μαργαρίτη, είχαμε βρει μαζί του ρυθμό και την αδυναμία του Άρη, μας έλειψε και αμυντικά.

Είχαμε και τον τραυματισμό του ΜακΝίς και καταλαβαίνετε ότι στο τέλος, ενώ ήμασταν προετοιμασμένοι όπως πολύ καλά αμυνθήκαμε στους ικανούς σκόρερ του Άρη, ξέραμε ποιος θα έπαιρνε τις τελευταίες επιθέσεις. Η τακτική δούλεψε, αλλά δεν ήταν στο τελευταίο στάδιο, έπρεπε να είμαστε πιο επιθετικοί στον Τολιόπουλο, βρήκε ρυθμό και έκρινε το ματς υπέρ του Άρη. Υπάρχουν και οι δύο τελευταίες επιθέσεις, τις οποίες πρέπει να δούμε γιατί υπάρχουν τουλάχιστον επαφές που πρέπει να τις δούμε στο video.

Είμαστε στενοχωρημένοι από την ήττα, αλλά στο μπάσκετ πρέπει να έχεις συγκέντρωση για 40 λεπτά, κάτι που είχαμε αναφέρει. Δεν το είχαμε. Αυτή τη στιγμή τελειώνει για εμάς το Κύπελλο Ελλάδας, θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στον στόχο που μας έχει μείνει, η εξάδα του πρωταθλήματος. Δεν θέλαμε ο Τολιόπουλος να βρεθεί αμαρκάριστος πισω από το τρίποντο, υπήρχαν αδράνειες, αλλά έγινε παθητική αλλαγή και του αφήσαμε το μέτρο που χρειάζεται για να σουτάρει".


Το ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr

Final 8 ή αλλιώς τέσσερις ημέρες γεμάτες μπασκετική δράση, που θα αναδείξουν το νικητή του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Οκτώ ομάδες θα αναμετρηθούν για να διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ ΟΠΑΠ και υπόσχονται θέαμα και δράση από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο. Ζεις τον παλμό του Final 8 στο Pamestoixima.gr, με δεκάδες αγορές σε κορυφαίες αποδόσεις και σούπερ προσφορές* για τον νικητή του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ!

Ανανεωμένη Τριπλή Προσφορά και Ενισχυμένες Αποδόσεις στο Pamestoixima.gr

Η αγωνιστική δράση επέστρεψε στα γήπεδα της Ευρώπης με συναρπαστικές αναμετρήσεις σε Champions League, Europa League και Conference League! Ένα τριήμερο γεμάτο ποδόσφαιρο και για αυτό στο Pamestoixima.gr σε περιμένουν ενισχυμένες αποδόσεις* στους αγώνες των ευρωπαϊκών διοργανώσεων αλλά και η ανανεωμένη τριπλή προσφορά* γνωριμίας, πιο δυνατή από ποτέ! Στο Pamestoxima.gr το παιχνίδι ορίζεται από την αρχή!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

TAGS ΟΠΑΠ FINAL 8 ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ