ΛΑΡΙΣΑ

Τακιανός: "Η ιστορία γράφεται και από τους ηττημένους, αν και αυτή η λέξη δεν είναι σωστή για εμάς"

Τακιανός: "Η ιστορία γράφεται και από τους ηττημένους, αν και αυτή η λέξη δεν είναι σωστή για εμάς"
INTIME SPORTS

Χαρούμενος για την Λάρισα και σίγουρος πως η ομάδα του θα εμφανιστεί με τον ίδιο τρόπο στους μικρούς τελικούς με τον Προμηθέα δήλωσε ο Φώτης Τακιανός μετά από το 89-43 του ΟΑΚΑ.

Πολύ ευχαριστημένος από την συνολική εικόνα της ομάδας του στη σειρά με τον Παναθηναϊκό ήταν ο Φώτης Τακιανός κι ας ηττήθηκε η Λάρισα με 89-43 στο πέμπτο και τελευταίο ματς των ημιτελικών της Stoiximan Basket League. Ο προπονητής των Θεσσαλών κράτησε τα θετικά από αυτούς τους αγώνες και εξήγησε ότι η ομάδα του θα παρουσιαστεί με το ίδιο πρόσωπο και στους μικρούς τελικούς απέναντι στον πιο ξεκούραστο Προμηθέα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φώτης Τακιανός στην κάμερα της ΕΡΤ:

"Τελείωσε η σειρά, φτάσαμε στο πέμπτο παιχνίδι, μια τεράστια επιτυχία για την ομάδα μας. Η σειρά ήταν πάρα πολύ δύσκολη, ήμασταν σαφώς το αουτσάιντερ. Είναι ξεκάθαρο ότι μας έλειψαν οι δυνάμεις και η επιθετικότητα που είχε ο Παναθηναϊκός στην άμυνα. Αυτό μας αποσυντόνισε, μας οδήγησε σε κακές και λάθος επιλογές. Αν βρεθείς σε τέτοια ημέρα, θα είναι φυσιολογικό το αποτέλεσμα.

Η ιστορία γράφεται και από τον ηττημένο, αν και αυτή η λέξη δεν είναι σωστή για εμάς. Αυτή η σειρά μας τοποθετεί στο επίπεδο του νικητή. Όλοι διέκριναν την προσπάθεια που κάναμε. Δυσκολέψαμε μια ομάδα πάρα πολύ υψηλού επιπέδου. Το να αναγνωρίζεσαι από τον Παναθηναϊκό, αποτελεί παράσημο για όλους μας. Η σειρά με τον Προμηθέα είναι επίσης πάρα πολύ δύσκολη, ξεκινάμε με εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έπαιξε τρία ματς ενώ εμείς πέντε. Πρέπει να φρεσκάρουμε την ομάδα και να βρούμε λύσεις. Νομίζω ότι θα παρουσιαστούμε με το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο, αν ανακάμψουμε και έχουμε δυνάμεις, θα είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί και με τον Προμηθέα".

TAGS ΛΑΡΙΣΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ