ΠΑΟΚ

Τακιανός για τη σειρά Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: "Να μην ανοίξει ο ρυθμός του αγώνα"

Τακιανός για τη σειρά Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: "Να μην ανοίξει ο ρυθμός του αγώνα"
INTIME SPORTS

Στα στοιχεία στα οποία πρέπει να δώσει ο ΠΑΟΚ έμφαση ώστε να είναι ανταγωνιστικός στη σειρά με τον Ολυμπιακό στάθηκε ο Φώτης Τακιανός.

Μετά από δύο εβδομάδες χωρίς δράση, ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής σειράς της Basket League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (13/5 στις 19:15). Η προετοιμασία της ομάδας της Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής (12/5), με τον Φώτη Τακιανό να εξηγεί τι πρέπει να συμβεί ώστε ο Δικέφαλος να είναι ανταγωνιστικός σε αυτή τη σειρά που θα κριθεί στις τρεις νίκες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φώτης Τακιανός:

"Ξεκινάμε την σειρά των αγώνων με τον Ολυμπιακό, γνωρίζοντας ότι πρόκειται για παιχνίδια με πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας. Υπάρχουν συγκεκριμένοι παράμετροι, όπως η αγωνιστική απραξία, το εκτός έδρας παιχνίδι και το ταξίδι που έχουμε να κάνουμε. Πρέπει να διαχειριστούμε σωστά όλα αυτά, για να μπούμε σε έναν καλό αγωνιστικό ρυθμό και να αντιμετωπίσουμε με τον τρόπο που πρέπει έναν αντίπαλο πολύ υψηλού επιπέδου.

Στόχος μας είναι, μέσα στο σαραντάλεπτο, με συγκέντρωση και ενέργεια να ματσάρουμε την ταχύτητα του Ολυμπιακού στην κίνηση των παικτών και στη μεταφορά της μπάλας. Δεν πρέπει να δεχτούμε εύκολους πόντους και αυτό για να γίνει, είναι πολύ σημαντικό να μην ανοίξει ο ρυθμός του αγώνα. Το έργο μας είναι δύσκολο, αλλά είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ, στην τελική τετράδα, θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, ξεκινώντας από το πρώτο παιχνίδι και πηγαίνοντας με αυτή την λογική ως το τέλος και αυτής της σειράς, αλλά και του πρωταθλήματος".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ