Ταϊρίς Ράις: “Μερικές ομάδες της EuroLeague αποκτούν παίκτες μόνο επειδή έπαιξαν στο NBA, περισσότερη δημοσιότητα, λιγότερο μπάσκετ”

Ο Ταϊρίς Ράις στηλίτευσε τον στόχο για τον οποίο μερικές ομάδες της EuroLeague αποκτούν παίκτες από το NBA., λέγοντας ότι απλά επιζητούν δημοσιότητα.
Ο Ταϊρίς Ράις σχολίασε τις μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων της EuroLeague από το NBA και στηλίτευσε τον στόχο με τις οποίες γίνονται.
Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού (2019/20), της ΑΕΚ (2020) και του Πανιωνίου (2009/10) τόνισε ότι μερικές από τις ομάδες της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης επιλέγουν να αποκτήσουν παίκτες από τις ΗΠΑ, περισσότερο γιατί απλά έπαιξαν στο NBA και λιγότερο γιατί σκοπεύουν να είναι ανταγωνιστικές και να παίρνουν νίκες.
“Μερικές από αυτές τις ομάδες της EuroLeague αποκτούν παίκτες μόνο και μόνο επειδή έπαιξαν στο NBA. Είναι μια αλλαγή που συμβαίνει. Περισσότερη δημοσιότητα και σόου, λιγότερο για μπάσκετ και νίκες. Υποθέτω ότι το θετικό είναι ότι οι πωλήσεις θα πρέπει να αυξηθούν”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ράις.