ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Τάιλερ Ντόρσεϊ: Όλα όσα πολύτιμα έκανε απέναντι στη Ζάλγκιρις

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στο παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε με την Καρσίγιακα
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στο παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε με την Καρσίγιακα FENERBAHCE.ORG.

Όλα εκείνα που έκανε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στο παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε με τη Ζάλγκιρις για την EuroLeague, δείχνοντας ένα μεγάλο κομμάτι των όσων μπορεί να δώσει.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ πήγε (και πληρώθηκε αδρά) για συγκεκριμένο λόγο στη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη: για να δώσει μια επιπλέον διάσταση στο περιφερειακό παιχνίδι της. Και μπορεί η επιστροφή του να συνοδεύτηκε αρχικά με το απόλυτο φιάσκο στο Τελ Αβίβ, σταδιακά όμως έχει αρχίσει να αποδεικνύεται μια προσθήκη με σημασία και ουσία. Πόσο μάλλον τώρα που λείπει ο τραυματίας Γουίλμπεκιν.

Έγινε ορατό τούτο στο νικηφόρο παιχνίδι της Παρασκευής με τη Ζάλγκιρις, στη διάρκεια του οποίου ο ομογενής γκαρντ έμεινε στο παρκέ σχεδόν 22 λεπτά (21'46'') και πραγματοποίησε την πιο ολοκληρωμένη -για την ώρα- εμφάνισή του με τα κιτρινομπλέ στην EuroLeague.

Είχε 15 πόντους (1.22π. ανά κατοχή) με 3/3 δίποντα από δυναμικές διεισδύσεις είχε 2/6 τρίποντα με καλό σημάδι και 67% συνολικά στα eFG, είχε 3/3 βολές (με σχεδόν 73% στην κλίμακα true shooting) κι ακόμη 3 τελικές πάσες για 2 λάθη. Συνολικά μάλιστα ήταν ο τρίτος σε αξιολόγηση παίκτης της Φενέρμπαχτσε στον αγώνα με 14 βαθμούς, πίσω από Χέις-Ντέιβις και Τζεκίρι.

Oι Τούρκοι ήταν λογικό να σταθούν στα κατορθώματά του, διαφημίζοντας την απόδοσή του με τα highlights αυτής.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΤΑΙΛΕΡ ΝΤΟΡΣΕΪ EUROLEAGUE ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΤΟΥΔΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ