ΤΑΙΛΕΡ ΝΤΟΡΣΕΪ

Τάιλερ Ντόρσεϊ: Λογική η πτώση των αριθμών του

Τάιλερ Ντόρσεϊ: Λογική η πτώση των αριθμών του
PRINTSCREEN

Δεν ήταν δυνατόν να εμφανίσει την ίδια ευστοχία από την περιφέρεια ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στο δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι των Λέτζεντς απέναντι στους Μάτζικ. Ο ομογενής γκαρντ έμεινε στους 12 πόντους με 9 χαμένα σουτ.

Θα ήταν τουλάχιστον παράδοξο σε λιγότερο από 24 ώρες ο Τάιλερ Ντόρσεϊ να επαναλάβει μια δεύτερη σαρωτική εμφάνιση στην G-League όπως εκείνη της Δευτέρας, παρόλο που οι Τέξας Λέντζεντς επιβλήθηκαν ξανά (122-120) των Λέικλαντ Μάτζικ στο Comerica Center του Φρίσκο.

Αναπόφευκτο ήταν ο ομογενής σούτινγκ γκαρντ να πέσει αρκετά σε παραγωγικότητα, καθώς βραδιές 41 πόντων με οκτώ εύστοχα τρίποντα σπανίζουν ακόμη και στη θυγατρική λίγκα.

Ο πρώην ερυθρόλευκος περιφερειακός πέτυχε 12 πόντους, αστοχώντας στα περισσότερα από τα σουτ που επιχείρησε. Πιο συγκεκριμένα τέλειωσε την 28λεπτη συμμετοχή του με 5/14 προσπάθειες, εκ των οποίων 2/8 ήταν πίσω από τη γραμμή των τριών πόντων. Ακόμη μάζεψε τέσσερα ριμπάουντ, μοίρασε μία ασίστ και υπέπεσε σε ένα λάθος. Συνολικά, δε, η παρουσία του στο παρκέ συνδυάστηκε με ένα -15 για την ομάδα του.

Την μπαγκέτα τούτη τη φορά χειρίστηκαν από κοινού οι συμπαίκτες Τζέιντεν Χάρντι και Μακίνλι Ράιτ, που αθροιστικά σημείωσαν 67 πόντους (35 και 32) με 7/12 τρίποντα. Παραπάνω δηλαδή από τους μισούς για τη θυγατρική των Μάβερικς.

TAGS ΤΑΙΛΕΡ ΝΤΟΡΣΕΪ G-LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ