EUROCUP

Τα ζευγάρια στην φάση των 16 του EuroCup

Τα ζευγάρια στην φάση των 16 του EuroCup
INTIME SPORTS

Δείτε τις 16 ομάδες που συνεχίζουν στα knockout του EuroCup και πως θα παλέψουν μεταξύ τους για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, την οποία αποχαιρέτησε ο Προμηθέας.

Η κανονική περίοδος του EuroCup ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (6/4), με τον Προμηθέα να γνωρίζει την 14η ήττα του σε 18 αγώνες (εντός έδρας από την Τσεντεβίτα) και να αποχαιρετά την διοργάνωση. Αυτή θα συνεχιστεί με οκτώ ζευγάρια που θα παλέψουν για την πρόκριση στα προημιτελικά, με τις οκτώ κορυφαίες ομάδες του Α' ομίλου να αντιμετωπίζουν τις οκτώ κορυφαίες ομάδες του Β' ομίλου σε μορφή 1-8, 2-7, 3-6, 4-5.

Η Μπανταλόνα θα παίξει με την Ουλμ, η Παρτίζαν με την Μπούρσασπορ, η Μετροπολιτάν με την Βενέτσια, η Ανδόρα με την Μπουντούτσνοστ, η Γκραν Κανάρια με την Σλασκ, η Βαλένθια με το Αμβούργο, η Τσεντεβίτα με την Τουρκ Τέλεκομ και η Βίρτους Μπολόνια με την Λιετκαμπέλις. Οι αγώνες θα γίνουν στις 19 και στις 20 Απριλίου, οι προημιτελική στις 26 και στις 27 Απριλίου, οι ημιτελικοί στις 3 και 4 Μαΐου και ο τελικός στις 11 του ίδιου μήνα, με τον νικητή να κερδίζει την άνοδο στη EuroLeague για μία σεζόν.

Η είσοδος της Μονακό στην οκτάδα και στα playoffs της EuroLeague την κράτησε αυτομάτως για ακόμα μία χρονιά στη Λίγκα, με αποτέλεσμα το EuroCup να μη μπορεί να δώσει και δεύτερο εισιτήριο.

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ