EUROLEAGUE

Tα “τιτιβίσματα” της εβδομάδας!

Η αυτοκριτική του Τζαμόν Γκόρντον, οι αναμνήσεις των Γιασικεβίτσιους και Βούιτσις και ό,τι άλλο έκαναν οι πρωταγωνιστές της Euroleague στο... Twitter, την περασμένη εβδομάδα.

O Tζαμόν Γκόρντον έκανε την αυτοκριτική του, μετά τη νέα ήττα της Αναντολού Εφές (στο ΟΑΚΑ, από τον Παναθηναϊκό), μέσω Twitter. Αυτό που έγραψε στους 12.618 followers που έχει ήταν ότι “πρέπει να με στείλουν σπίτι μου, έτσι όπως παίζω τώρα. #dobetter”. Δείτε τι άλλο συνέβη στο Twitter και αφορούσε τη Euroleague αυτήν την εβδομάδα.

O Nίκολα Βούιτσιτς, νυν GM της Μακάμπι Τελ Αβίβ, θυμήθηκε τα… νιάτα του και τη συνύπαρξη του με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στα παρκέ του κόσμου, κατά την επίσκεψη της “ομάδας του λαού” στο χιονισμένο Κάουνας.

O Tάρενς Κίνσεϊ αποθέωσε -για μία ακόμη φορά- τους φιλάθλους της Παρτίζαν, πριν ανοίξει συζήτηση με τους followers -οι οποίοι είχαν ενστάσεις που δεν έγιναν αποδεκτές από τον Αμερικανό.

Ο Ντέιβιντ Μος πήρε τον CJ Ουάλας και τον Μπρούνο Τσερέλα και πήγαν σε επίδειξη μόδας του Τζόρτζιο Αρμάνι, στο Μιλάνο. Φυσικά και έβγαλαν μια… ομαδική φωτογραφία.

Ο Μάρκους Σλότερ ενημέρωσε μετά τη νίκη της Ρεάλ επί της Μπάγερν πως ήταν “άλλη μία καλή ομαδική νίκη. Παίξαμε εκπληκτικά στο δεύτερο ημίχρονο και επικρατήσαμε. Η Μπάγερν είναι πολύ καλή ομάδα. Τους σέβομαι”.

Ο Βλάντιμιρ Στίματς κατ’ αρχάς δήλωσε υπερήφανος για την ομάδα του, μετά τη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε και μετά ενημέρωσε ότι “μας λείπει πολύ ο Φραν (Βάσκεθ), ένας εξαιρετικός τύπος και μοναδικός συμπαίκτες. Ελπίζουμε να είναι κοντά μας στο επόμενο ματς #VAMOSFRANKYYYYY”.

O Φαμπιάν Κοσέρ ομολόγησε ότι “δεν είναι ότι κάνω αυτά τα πράγματα κάθε μέρα”. Ποια; Δείτε το video.








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ