ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Τα σακάκια των Σπανούλη, Ζήση, Ντικούδη και η πλάκα με τον Δημήτρη Διαμαντίδη

Τα σακάκια των Σπανούλη, Ζήση, Ντικούδη και η πλάκα με τον Δημήτρη Διαμαντίδη
INTIME SPORTS

Με τζιν πουκάμισο εμφανίστηκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης στην παρουσίαση του ομοσπονδιακού Βασίλη Σπανούλη, με δημοσιογράφο να του προσφέρει το σακάκι του, αλλά τον 3D να αρνείται να το φορέσει.

Σε μία από τις σημαντικότερες ημέρες της μπασκετικής του πορείας, στην παρουσίασή του ως ομοσπονδιακός προπονητής, ο Βασίλης Σπανούλης ήταν, ως συνήθως... μοντέλο! Με άψογο στιλ, αλλά και με όσους βρίσκονταν γύρω του να τον ακολουθούν. Ο υπεύθυνος των εθνικών ομάδων, Δήμος Ντικούδης κι ο GM της Εθνικής Ανδρών, Νίκος Ζήσης, είχαν παρόμοιο ντύσιμο, όχι όμως και ο Δημήτρης Διαμαντίδης που εμφανίστηκε στα γραφεία της ΕΟΚ με τζιν πουκάμισο.

Στο φινάλε της συνέντευξης Τύπου, όταν ο Διαμαντίδης κλήθηκε μαζί με τους Σχορτσανίτη, Τσαρτσαρή, Μάλτση για αναμνηστική φωτογραφία με τον Σπανούλη και τους Λιόλιο, Ντικούδη, Ζήση, έγινε αρκετή συζήτηση για το ντύσιμό του, με τον ίδιο τον 3D να εξηγεί ότι για τα δικά του δεδομένα το τζιν πουκάμισο έμοιαζε με... σακάκι. Μέχρι και δημοσιογράφος, δημοφιλής μάλιστα, προσφέρθηκε να του δώσει το δικό του σακάκι, με τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα να αρνείται ευγενικά να το φορέσει.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΟΚ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ