ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα παράπονα του Αταμάν από τον Καλαϊτζάκη και τον Μαντζούκα και η ατάκα για την προπόνηση

Τα παράπονα του Αταμάν από τον Καλαϊτζάκη και τον Μαντζούκα και η ατάκα για την προπόνηση
PRINTSCREEN

Ο Εργκίν Αταμάν είχε παράπονα από τη χαμηλή απόδοση του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη και του Λευτέρη Μαντζούκα στον αγώνα του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Κολοσσό Ρόδου.

Ο Εργκίν Αταμάν ήλπιζε ότι θα έβρισκε ευκαιρία να ξεκουράσει τους βασικούς παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR στον αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου (78-81) για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, όμως η χαμηλή απόδοση αθλητών του όπως ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και ο Λευτέρης Μαντζούκας, δεν τον βοήθησαν να υλοποιήσει το πλάνο του. Για αυτό ακριβώς μίλησε ο Τούρκος τεχνικός στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

"Είχαμε τον έλεγχο σε όλο το ματς. Το πρόβλημα ήταν με τους νεαρούς παίκτες. Στην EuroLeague δεν παίρνουν πολλά λεπτά, οπότε πρέπει να παίζουν σε αυτά τα παιχνίδια. Ο Καλαϊτζάκης και ο Μαντζούκας πρέπει να παίζουν. Δεν γίνεται να βάζω τον Σλούκα και τον Μήτογλου 30 λεπτά (σσ. σε τέτοια ματς). Αυτό είναι το πιο δύσκολο και το πιο σημαντικό λάθος.

Αύριο θα κάνουν πολλή προπόνηση, γιατί χρειάζονται σε βοηθούν περισσότερο σε τέτοιου είδους αγώνες. Στην EuroLeague, μπαίνουν, βάζουν δύο σουτ, αλλά εκεί έχω αρκετούς παίκτες στο ρόστερ. Σε αυτά τα παιχνίδια χρειαζόμαστε τη συνεισφορά τους για να παίξουμε καλό μπάσκετ", είπε ενδεικτικά.

Να σημειώσουμε ότι ο Καλαϊτζάκης αγωνίστηκε για 14'22 και είχε 5 πόντους (1/2 δίποντα, 1/3 τρίποντα) και 3 ριμπάουντ, ενώ ο Μαντζούκας έμεινε άποντος σε 16'40" συμμετοχής με 0/2 δίποντα, 0/4 τρίποντα, ενώ μάζεψε 2 ριμπάουντ και έδωσε 1 ασίστ.

"Κάναμε πολλά λάθη στα τελευταία 5 λεπτά του αγώνα. ενώ βρισκόμασταν μπροστά με 15 πόντους και δώσαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Κερδίσαμε με 3 πόντους τελικά. Μετά την EuroLeague ένα τέτοιο παιχνίδι είναι επικίνδυνο. Πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί στα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Ιδίως οι παίκτες που δεν αγωνίζονται για πολλά λεπτά στην Ευρώπη", προσέθεσε ο Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ