ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Τα νούμερα των παραθύρων δείχνουν την αγάπη του κόσμου για τις εθνικές ομάδες

Τα νούμερα των παραθύρων δείχνουν την αγάπη του κόσμου για τις εθνικές ομάδες
FIBA

Τα γήπεδα στην Ευρώπη και όχι μόνο γέμισαν για τους προκριματικούς αγώνες των εθνικών ομάδων ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Τα παράθυρα του Νοεμβρίου ολοκληρώθηκαν με την Εθνική Ελλάδας να τσεκάρει το εισιτήριό της για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023 και παρά τη μεγάλη συζήτηση που άνοιξε ξανά, η προσέλευση του κόσμου στα γήπεδα έδειξε πόσο μεγάλη είναι η αγάπη του φίλαθλου κοινού για τις εθνικές ομάδες.

Στο Ηράκλειο σημειώθηκε sold-out και 5.500 φίλαθλοι είδαν τον αγώνα της Ελλάδας με τη Λετονία.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στην Αρένα Ρίγα, 11.057 φίλαθλοι παρακολούθησαν τον αγώνα της Λετονίας με τη Μεγάλη Βρετανία, για να πανηγυρίσουν μαζί με τους παίκτες του Λούκα Μπάνκι την πρώτη συμμετοχή της χώρας σε Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

Η προσέλευση στην Λαουγκαρντάσουλ Αρένα της Ισλανδίας για τον αγώνα με τη Γεωργία του Ηλία Ζούρου άγγιξε το 90%.

Στη Βιτριφρίγκο Αρένα του Πέζαρο, 10.000 θεατές παρακολούθησαν τον σπουδαίο αγώνα της Ιταλίας με την πρωταθλήτρια του EuroBasket 2022, Ισπανία. Ανάμεσά τους και ο θρύλος του MotoGP, Βαλεντίνο Ρόσι και ο νυν πρωταθλητής του MotoGP, Πέκο Μπανάια.

Τα νούμερα των παραθύρων δείχνουν την αγάπη του κόσμου για τις εθνικές ομάδες
FIBA

Μετά τη νίκη της επί της Φινλανδίας, η Γεωργία επέστρεψε σπίτι της, για να την υποδεχτούν 8.121 φίλαθλοι που παρακολούθησαν από κοντά τον αγώνα με την Ιταλία.

Επίσης, 10.000 φίλαθλοι βρέθηκαν στις εξέδρες του Σινάν Ερντέμ στη νίκη της Τουρκίας επί του Βελγίου.

Στην ασιατική ζώνη, ιστορία γράφτηκε στη Σαουδική Αραβία. Πιο συγκεκριμένα στο Κινγκ Αμπντουλά Σπορτς Σέντερ συγκεντρώθηκαν 9.500 θεατές για να παρακολουθήσουν το ματς με τις Φιλιππίνες.

Στο Πουέρτο Ρίκο και στο Ρομπέρτο Κλεμέντε Κολίσεουμ του Σαν Χουάν οι γηπεδούχοι είδαν στις εξέδρες 8.615 και 8.692 θεατές στις αναμετρήσεις με Κολομβία και Ουρουγουάη αντίστοιχα.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ