ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα μηνύματα των Ζαν-Σαρλ και Μάρτιν στους φίλους του Ολυμπιακού: "Να πετύχουμε ξεχωριστά πράγματα"

Ο Λίβιο Ζαν-Σαρλ στο αεροδρόμιο
Ο Λίβιο Ζαν-Σαρλ στο αεροδρόμιο EUROKINISSI

Οι Λίβιο Ζαν-Σαρλ και Χασάν Μάρτιν έστειλαν ο καθένας το δικό του μήνυμα μέσω VIDEO στους φίλους του Ολυμπιακού, με την "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ να το παρουσιάζει μέσω των social media.

Οι αφίξεις έχουν ξεκινήσει για τα καλά πλέον στον Ολυμπιακό, με τους ξένους παίκτες της ομάδας να καταφτάνουν ένας-ένας στην Ελλάδα.

Ο Τομας Γουόκαπ ήταν αυτός που έκανε την αρχή, με τον Ζαν-Σαρλ να παίρνει την σκυτάλη χθες (14/8) και τον Χασάν Μάρτιν σήμερα (15/8). Οι δύο τελευταίοι μάλιστα έστειλαν ο καθένας το δικό του μήνυμα μέσω VIDEO στους φίλους της ομάδας του Πειραιά, με τους "ερυθρόλευκους" να ανεβάζουν ένα σχετικό post στον λογαριασμό τους στο twitter.

Συγκεκριμένα, ο Ζαν-Σαρλ δήλωσε σχετικά: "Χαίρομαι που σας βλέπω πάλι. Έχω πολλές ελπίδες για την νέα σεζόν και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα", με τον Χασάν Μάρτιν από την πλευρά του να αναφέρει: "Γεια σε όλους. Σύντομα θα είμαι στην Ελλάδα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσουμε προετοιμασία για την σεζόν 2021/22. Ελπίζω να πετύχουμε ξεχωριστά πράγματα. Μου λείπετε και θα σας δω σύντομα".

Δείτε το σχετικό post:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ