EUROLEAGUE

"Τα μεγάλα σουτ, παίρνουν τα μεγάλα ματς"

"Τα μεγάλα σουτ, παίρνουν τα μεγάλα ματς"
INTIME SPORTS

Ο Στράτος Περπέρογλου μίλησε στο Euroleague Greece για τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, την δική του εμφάνιση, τον κόσμο, αλλά και τη συνέχεια των "ερυθρολεύκων" στο Top-16.

Ο Ολυμπιακός νίκησε στην πρεμιέρα του στο Top-16 της Euroleague τη Φενέρμπαχτσε και μπήκε με το δεξί στην δεύτερη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Στράτος Περπέρογλου ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του αγώνα, πραγματοποιώντας ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση. Ο Έλληνας παίκτης μίλησε στο Euroleague Greece για το θετικό αποτέλεσμα του Ολυμπιακού, αλλά και τη συνέχεια της ομάδας του στο Top-16.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον κόσμο του Ολυμπιακού που γέμισε το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπως και στα μεγάλα σουτ που έβαλαν οι Πειραιώτες.

" Η άμυνα, όπως και η ενέργεια που βγάλαμε είναι κάτι πολύ σημαντικό. Παίξαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και ξεκινήσαμε με το δεξί ένα μαραθώνιο που έχουμε μπροστά μας που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Ήμασταν σε άσχημη θέση μετά τις δύο ήττες. Έπρεπε να ξεκινήσουμε πολύ δυναμικά ειδικά μέσα στην έδρα μας, όμως είναι ένα πρωτάθλημα 14 αγωνιστικών που πολλά μπορεί να αλλάξουν και κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά", είπε αρχικά ο Στράτος Περπέρογλου.

"Πάντα δυνατές και ανταγωνιστικές οι ομάδες του κόουτς Ομπράντοβιτς"

Στη συνέχεια, ο Στράτος Περπέρογλου μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός απέναντι στην Φενέρμπαχτσε: " Είναι μία ομάδα με μεγάλο ταλέντο ατομικά. Έχει, δηλαδή πολλούς παίκτες που μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά και έβαλαν και εκείνοι αρκετά μεγάλα σουτ στο τέλος και κρατηθήκαν κοντά στο σκορ. Βέβαια, βάλαμε και εμείς μεγάλα σουτ. Πάντα οι ομάδες του κόουτς Ομπράντοβιτς είναι δυνατές και ανταγωνιστικές κι έτσι είναι και η Φενέρ".

Για τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί, αλλά και για τα σουτ τριών πόντων, στα οποία ευστόχησε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, ο Περπέρογλου είπε: " Από την στιγμή που είσαι μέσα στο παρκέ προσπαθείς να κάνεις ό,τι μπορείς για να κερδίσει η ομάδα σου. Βρέθηκα ανοιχτός και τα έβαλα. Σϊγουρα νιώθω καλά τον τελευταίο καιρό και ευτυχώς μπήκαν κάποια μεγάλα σουτ, όπως έβαλε και ο Βασίλης (σ.σ.: Σπανούλης) και ο Ματ (σ.σ.: Λοτζέσκι) και πήραμε τη νίκη που είναι πολύ σημαντική".

Στη συνέχεια είπε: " Όταν είσαι μέσα στο παρκέ και βρίσκεσαι σε θέση για να σουτάρεις αυτό το κάνεις. Δεν γίνεται να μπαίνουν πάντα όλα τα σουτ. Για να πάρεις, όμως μεγάλα παιχνίδια όπως αυτό χρειάζονται και τα μεγάλα σουτ. Κοιτάμε πλέον τη συνέχεια. Το επόμενο παιχνίδι. Το Top-16 είναι μεγάλο, έχει διάρκεια και δεν μπορείς να πας πιο μακριά".

Όσον αφορά την παρουσία του κόσμου που γέμισε το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας δήλωσε: " Ο κόσμος έδειξε τη συμπαράσταση του και σε ολόκληρο τον αγώνα προσπάθησε να μας ενθαρρύνει. Τον ευχαριστούμε πολύ και ελπίζω να τον ανταμείψαμε".

Τέλος, για τη συνέχεια είπε: " Ήταν το πρώτο ματς, παίξαμε στην έδρα μας και θέλαμε να κερδίσουμε. Αυτό πρέπει να κάνουμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. Ο όμιλος είναι πολύ δύσκολος και όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ