EUROLEAGUE

Τα κάνουν όλα και συμφέρουν

Τα κάνουν όλα και συμφέρουν

Για χάρη της Euroleague οι Στεπόνας Μπαμπράουσκας και Ρενάλντας Σεϊμπούτις έγιναν για λίγο δημοσιογράφοι και το αποτέλεσμα ήταν απολαυστικό. Δείτε το video.

Η Λιέτουβος Ρίτας μπορεί να μην έκανε ακριβώς μοναδική σεζόν στη φετινή Euroleague, όπου εμφανίστηκε ως νικήτρια της προκριματικής φάσης, αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι παίκτες της θα καθίσουν να σκάσουν. Τουναντίον, θα διεκδικήσουν μέσω του Eurocup τη θέση τους στην καλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση, σε συλλογικό επίπεδο και για αυτό χρειάζονται ακμαίο ηθικό. Αν κρίνουμε από το video, είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Οι Στεπόνας Μπαμπράουσκας και Ρενάλντας Σεϊμπούτις δέχθηκαν την πρόσκληση της Euroleague να γίνουν για λίγο δημοσιογράφοι και να πάρουν συνεντεύξεις ο ένας από τον άλλον.

Όλα ξεκίνησαν... με τον πιο απλό τρόπο και τον μεν να λέει στον δε " μπορώ να σε ρωτήσω κάτι;", με τον διεθνή γκαρντ να απαντά " ίσως".

Σεϊμπούτις: Άκουσα πως είσαι βετεράνος στο Βίλνιους.

Μπαμπράουσκας: Κάτσε να δω λίγο το διαβατήριο μου. Λοιπόν, είμαι έξι διαδοχικά χρόνια στη Λιέτουβος.

Σεϊμπούτις: Πω, πω, πω

Μπαμπράουσκας : (γελάει) Είμαι μεγάλο πρόβλημα για την ομάδα.

Σεϊμπούτις: Ρώτα και εσύ κάτι.

Μπαμπράουσκας: Έμαθα πως δεν πήρες το χρυσό στο Ευρωμπάσκετ.

Σεϊμπούτις: Ποιος στο είπε αυτό; (γελάει) Ήταν δύσκολο. Όποιος παρακολουθεί μπάσκετ ξέρει τι έγινε και είδε πως δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του τελικού. Σίγουρα μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο.

Μπαμπράουσκας: Περίμενε... Τι αυτοκίνητο οδηγείς;

Σεϊμπούτις: Αυτό είναι εύκολο! Το Skoda της ομάδας! Έχει το όνομα μου και τον αριθμό της φανέλας μου στην πόρτα. Κάποιες φορές αυτό δημιουργεί θέματα, γιατί όπως είσαι στο δρόμο βλέπεις κόσμο να σε δείχνει.

Μπαμπράουσκας: Τελευταία ερώτηση. Είσαι σουτέρ;

Σεϊμπούτις: Όχι, πασέρ! Τι έχεις να πεις στους φαν της Euroleague;

Μπαμπράουσκας: I feel devotion. Τhat's it.

TAGS EUROLEAGUE ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ ΡΙΤΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ