ΕΣΑΚΕ

Τα highlights των ημιτελικών του Super Cup

Ο Παπαγιάννης καρφώνει απέναντι στο Λαύριο
Ο Παπαγιάννης καρφώνει απέναντι στο Λαύριο EUROKINISSI

Προμηθέας Πάτρας και Παναθηναϊκός θα διεκδικήσουν το 2ο Super Cup αφού επικράτησαν της ΑΕΚ και του Λαυρίου, αντίστοιχα στους ημιτελικούς. Οι καλύτερες στιγμές τα δύο παιχνίδια.

Ο Παναθηναϊκός και ο Προμηθέας Πάτρας είναι οι φιναλίστ του Super Cup που διεξάγεται στην Πάτρα, καθώς επικράτησαν στους ημιτελικούς. Οι πράσινοι κέρδισαν το αξιόμαχο Λάυριο με 74-61 στον πρώτο ημιτελικό, την ώρα που ο Προμηθέας επικράτησε άνετα της ΑΕΚ στον δεύτερο ημιτελικό με 88-71.

Παναθηναϊκός - Λαύριο 74-61

Με εξαιρετικό τον Οκάρο Γουάιτ οι πράσινοι έκλεισαν τη θέση τους στον τελικό εκεί όπου θα διεκδικήσουν την Κυριακή (26/9, 21:00) τον μοναδικό τίτλο που λείπει από τη συλλογή τους. Η ποιότητα των παικτών του Δημήτρη Πρίφτη και η κυριαρχία στα ριμπάουντ δεν έδωσαν άλλα δικαιώματα στο Λαύριο που προσπάθησε να κάνει την ανατροπή και να επιστρέψει από το -20. Δείτε τις καλύτερες στιγμές.

Προμηθέας - ΑΕΚ 88-71

Σε ένα σκληρό ματς για 20' ο Προμηθέας πάτησε το γκάζι στην τρίτη περίοδο και επιβλήθηκε της ΑΕΚ που έχασε επαφή με το σκορ. Οι Πατρινοί με επιθετικό πλουραλισμό και τους Ρέι και Ρογκαβόπουλο σε εξαιρετική ημέρα, πλήγωσαν την Ένωση και θα διεκδικήσουν στα ίσα απέναντι στον Παναθηναϊκό το δεύτερο σερί τους τρόπαιο στον θεσμό. Δείτε τις καλύτερες στιγμές από την αναμέτρηση.

TAGS ΕΣΑΚΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΕΚ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ