ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

Τα εισιτήρια για το Αρκαδικός - Τρίκαλα

Τα εισιτήρια για το Αρκαδικός - Τρίκαλα

Το Λαύριο θα αντιμετωπίσει τα Τρίκαλα το Σάββατο (19/3, 17:00), σε ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, στην προσπάθεια τους να παραμείνουν στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι έκαναν κάλεσμα στον κόσμο τους.

Για την 23η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, το Σάββατο (19/3, 17:00) ο Αρκαδικός θα υποδεχθεί τα Τρίκαλα. Ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, στην προσπάθεια τους να παραμείνουν στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι έκαναν κάλεσμα στον κόσμο τους.

Η ανακοίνωση:

"Μετά την δυναμική παρουσία σας στο γήπεδο του Λαυρίου, για την οποία η διοίκηση της ομάδας, η τεχνική ηγεσία αλλά και παίκτες μας σας ευχαριστούν, η ΚΑΕ Αρκαδικός ανακοινώνει πως από την Τετάρτη θα διατίθενται τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τα Τρίκαλα, το ερχόμενο Σάββατο (19/3) στις 17:00.

Η κρισιμότητα του αγώνα, λόγω της αναγκαιότητας της νίκης κάνει και πάλι την παρουσία όλων απαραίτητη στο ΔΑΚ Τρίπολης.

Όπως και σε προηγούμενα παιχνίδια, έτσι και σε αυτό ο κάθε ένας από εσάς με την φωνή του χρειάζεται προκειμένου να καταφέρει η ομάδα μας να πάρει ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα.

Τετάρτη (16/3) – Παρασκευή (18/3): 18:00-20:00

Τιμές: 10€, vip 20€

Θυμίζουμε πως με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο που ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. Αρκαδικός ενημερώνει τους φίλαθλους ότι, για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, ο Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας (διαβατήριο ή στρατιωτική ταυτότητα ή άδεια παραμονής) καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου.

Ειδικά για την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, η Κ.Α.Ε. Αρκαδικός θα ήθελε να ενημερώσει, ότι, όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν εισιτήρια από τα εκδοτήρια, να προσέλθουν έγκαιρα, για την αποφυγή συνωστισμού την τελευταία στιγμή".

TAGS ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ