EUROLEAGUE

Τα είπαν Πρόλι-Μινούτσι για τον Χάκετ

Τα είπαν Πρόλι-Μινούτσι για τον Χάκετ

Ο Ντάνιελ Χάκετ δεν γνωρίζει ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του, την ίδια στιγμή που η Σιένα διαπραγματεύεται την παραχώρησή του στην Αρμάνι Μιλάνο

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport, ο Λίβιο Πρόλι είχε συνάντηση με τον Φερντινάντο Μινούτσι για το φλέγον θέμα του Ντάνιελ Χάκετ την περασμένη Δευτέρα.

Οι δύο άντρες μίλησαν για το φλέγον ζήτημα της παραχώρησης του Ντάνιελ Χάκετ στην Αρμάνι Μιλάνο, κι ενώ η Σιένα έχει μπροστά της κρίσιμο αγώνα με τη Μάλαγα.

Την Πέμπτη θα κριθεί αν η Σιένα, πάρει την πρόκριση για το ΤOP-16 της Euroleague και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Χάκετ θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του.

Ακόμα κι αν προκριθεί πάντως η Σιένα, μόνο με ένα θαύμα θα παραμείνει στο ρόστερ ο Χάκετ ο οποίος θα πωληθεί για να μπουν κάποια χρήματα στα ταμεία της ομάδας, καθώς τα μεγάλα προβλήματα παραμένουν.

Πλέον, η Αρμάνι φαίνεται πως είναι ο πιο πιθανός επόμενος σταθμός της καριέρας του Χάκετ, καθώς τόσο η Γαλατάσαραϊ όσο και η ΤΣΣΚΑ φέρονται να έχουν μπει σε δεύτερη μοίρα.

TAGS EUROLEAGUE ΣΙΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ