ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα δεδομένα για Κάναν ενόψει του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

EUROLEAGUE /  -  (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / - ( / EUROKINISSI) ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Αϊζέια Κάναν στο ντέρμπι της Παρασκευής (31/3) με τον Παναθηναϊκό. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε τα δεδομένα για τον Αμερικανό γκαρντ.

Το βράδυ της Τετάρτης (29/3) ο Ολυμπιακός είχε δύο απουσίες στην αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν. Τον Μουστάφα Φαλ που ήταν ασθενής και τον Αϊζέια Κάναν που ταξίδεψε στις ΗΠΑ για τη γέννηση του παιδιού του. Ο Γάλλος σέντερ αναμένεται να είναι έτοιμος για το ντέρμπι της Παρασκευής (31/3) με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν είναι ξεκάθαρο αν στο ντέρμπι με τους πράσινους θα είναι διαθέσιμος και ο Αμερικανός γκαρντ.

"Αυτή τη στιγμή γίνεται μία προσπάθεια για να έρθει αύριο (Πέμπτη 30/3), αν θα κάνει προπόνηση, πώς θα είναι στο shoot around, θα δούμε. Ήταν κάτι πολύ σημαντικό για εκείνον, γέννησε η γυναίκα του και δεν μπορούσαμε φυσικά να τον κρατήσουμε. Ήταν πολύ σημαντικό γι' αυτόν και χαρήκαμε όλοι που το παιδάκι του και η γυναίκα του είναι υγιείς" ήταν τα λόγια του Μπαρτζώκα στη συνέντευξη τύπου μετά από την αναμέτρηση με την ASVEL.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ