EUROLEAGUE

Συντριβή για Ούνικς!

Συντριβή για Ούνικς!

Λίγες μέρες μετά την σπουδαία νίκη επί της Φενέρμπαχτσε μέσα στην Τουρκία για την EuroLeague, η Ούνικς Καζάν υπέστη βαριά ήττα με 87-70 από την Χίμκι για το Ρωσικό Πρωτάθλημα.

Άλλο EuroLeague, άλλο VTB League! Την Τετάρτη (2/11) η Ούνικς Καζάν έκανε την έκπληξη της σεζόν μέχρι στιγμής, κερδίζοντας εκτός έδρας με 73-81 την πανίσχυρη Φενέρμπαχτσε. Τέσσερις μέρες αργότερα ωστόσο ήρθε η... προσγείωση για την ομάδα του Κώστα Καϊμακόγλου.

Υπεύθυνη για αυτό δεν ήταν άλλο από την Χίμκι, η οποία εκμεταλλεύτηκε δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Ούνικς, κερδίζοντάς την σχετικά εύκολα με 87-70! Οι γηπεδούχοι μπήκαν από την αρχή καλά στο ματς, κλείνοντας την πρώτη περίοδο προηγούμενοι με 27-16. Η Ούνικς (η οποία παρατάχθηκε χωρίς τους νεοαποκτηθέντες Ορλάντο Τζόνσον και Λορέντζο Μπράουν) πάλεψε πάντως να ανατρέψει τα δεδομένα και μείωσε σε 47-42 στο τέλος του 1ου ημιχρόνου. Το 2ο ημίχρονο ωστόσο ανήκε στην Χίμκι, η οποία έβγαλε περισσότερη ενέργεια στο παρκέ και με παίκτη-κλειδί τον Νόμπελ Μπονγκού-Κολό (19 πόντοι) ξέφυγε στο σκορ, φτάνοντας άνετα στη νίκη, τελειώνοντας το παιχνίδι έχοντας 5 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, αφού ο Αλεξέι Σβεντ είχε 14 πόντους σε 16 λεπτά συμμετοχής, ο Τζέικομπ Πούλεν 13 πόντους και οι Μάρκο Τοντόροβιτς και Έι Τζέι Ρόουλαντ από 12 πόντους.

Για την Ούνικς, οι Κιθ Λάνγκφορντ και Χοακίν Κόλομ είχαν από 15 πόντους και ο Αρτ Παραχούσκι 11 πόντους, ενώ ο Κώστας Καϊμακόγλου είχε 5 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 22 λεπτά συμμετοχής.

TAGS EUROLEAGUE OΥΝΙΞ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ