NBA

Συνελήφθη για βιασμό διάσημος προπονητής των σταρς του NBA

Συνελήφθη για βιασμό διάσημος προπονητής των σταρς του NBA

Ο Ρομπ ΜακΚλάναγκαν, προπονητής πολλών παικτών του NBA, έχει συλληφθεί με την κατηγορία της νάρκωσης και του βιασμού γυναίκας.

Υπό κράτηση έχει τεθεί, σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από τις ΗΠΑ και δημοσιεύτηκαν σχετικώς, ο Ρομπ ΜακΚλάναγκαν, διάσημος προπονητής ατομικής βελτίωσης αθλητών, μεταξύ των οποίων πολλοί αστέρες του NBA.

Ο 43χρονος φέρεται να κατηγορείται για νάρκωση με ουσίες και βιασμό γυναίκας στην ευρύτερη περιοχή της Βοστόνης. Μετά την εις βάρος του καταγγελία εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και άμεσα οδηγήθηκε στα κρατητήρια αστυνομικού τμήματος προκειμένου ακολούθως να βρεθεί ενώπιον των δικαστικών λειτουργών.

Ο ΜακΚλάναγκαν, με σπουδές στο Σίριακιουζ και άριστες σχέσεις με την οικογένεια Μπεχάιμ, θεωρείται ένας από τους πιο καταρτισμένους γυμναστές στις ΗΠΑ. Με αναγνωρισμένες μεθόδους και καινοτόμες ιδέες έχει δουλέψει κατά καιρούς με τον Στεφ Κάρι, τον Λεμπρόν Τζέιμς, τον Κέβιν Ντουράντ, τον Καρμέλο Άντονι και τον Ντέρικ Ρόουζ. Ο ηγέτης των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς μάλιστα είχε προλογίσει το βιβλίο του με τίτλο "Net Work".

Ο ΜακΚλάναγκαν τέθηκε υπό κράτηση, έως ότου ανακριθεί, διότι εξ αρχής θεωρήθηκε ύποπτος φυγής. Λεπτομέρειες για τον χρόνο του βιασμού που του αποδίδεται δεν έχει υπάρξει.

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ