ΜΠΑΓΕΡΝ

Συγκλονίζει ο Γουίνστον μιλώντας για τον αυτόχειρα αδερφό του: "Θέλω να είμαι σίγουρος ότι τον κάνω υπερήφανο"

Συγκλονίζει ο Γουίνστον μιλώντας για τον αυτόχειρα αδερφό του: "Θέλω να είμαι σίγουρος ότι τον κάνω υπερήφανο"
©FCBAYERNBASKETBALL

Συγκλονίζει ο Κάσιους Γουίνστον, μιλώντας για τον αδερφό του Ζακ, ο οποίος αυτοκτόνησε τον Νοέμβριο του 2019.

Στις 9 Νοεμβρίου του 2019 ο Ζακ Γουίνστον αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, αλλά η ανάμνησή του παραμένει πάντα ζωντανή για τον αδερφό του, Κάσιους Γουίστον.

Ο Αμερικανός γκαρντ της Μπάγερν Μονάχου, μιλάει για την εν λόγω μαύρη ιστορία στο επίσημο site της EuroLeague και συγκλονίζει. "Ο Ζακ ήταν ο άνθρωπος που κρατούσε την οικογένεια ενωμένη. Ήταν εκείνος που φρόντιζε ώστε όλοι να γελούν, να είναι χαλαροί και να μην αγχώνονται πολύ. Το πιο τρελό είναι ότι δεν το αντιλαμβάνεσαι μέχρι να χαθεί. Αλλά από τη στιγμή που χάνεται νιώθεις το κενό και σου λείπει συνέχεια.

Ήταν ο αδερφός μου, είναι ο αδερφός μου και θα είναι για πάντα. Είναι μαζί μου. Όσο περπατάω, αναπνέω και μιλάω θα είναι μαζί μου. Πριν από κάθε παιχνίδι προσεύχομαι και μιλάω με τον αδερφό μου. Αυτά τα 3-4 λεπτά πριν από κάθε παιχνίδι όλα είναι γαλήνια, έχω χρόνο για να καθαρίσω το κεφάλι μου και να μιλήσω με τον αδερφό μου. Ξέρω ότι είμαστε ακόμα συνδεδεμένοι, ότι με παρακολουθεί ακόμα. Κάποιες φορές κατρακυλάω, είναι μέρος της διαδικασίας συμφιλίωσης με την ιδέα. Κάποιες ημέρες δεν θέλω να παλέψω, κάποιες ημέρες θέλω να τα παρατήσω, αλλά σκέφτομαι ότι εκείνος θα ήθελε να συνεχίσω να παλεύω, οπότε θέλω να είμαι σίγουρος ότι ο αδερφός μου είναι υπερήφανος".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ