STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Συγχαρητήρια από Γιαννακόπουλο

Συγχαρητήρια από Γιαννακόπουλο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά το τέλος του πρώτου τελικού στο ΣΕΦ και την αποχώρησή του από παρκέ έπειτα από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού και την επίτευξη του 1-0 συνεχάρη τους παίκτες και το τεχνικό τιμ της ομάδας.

Τον πανηγυρισμό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο παρκέ του ΟΑΚΑ μετά την επίτευξη του μπρέικ στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού ακολούθησε η γραπτή του δήλωση με την οποία συνεχάρη τους παίκτες και το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού για την επίτευξη του 1-0. Μάλιστα σε έδωσε ραντεβού για την Κυριακή στο ΟΑΚΑ και το 2-0 ενώ δεν παρέλειψε να συλλυπηθεί τον Γιώργο Πρίντεζη για την απώλεια του πατέρα του.

"Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες και το τεχνικό τιμ για τη σπουδαία δουλειά που έκαναν και μας οδήγησαν στην πρώτη νίκη στη σειρά των τελικών. Κάναμε απλά το πρώτο βήμα για να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο και δείξαμε πως αυτή η ομάδα είχε πολλά να δώσει, παρά τα όσα ζήσαμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Προσωπικά αισθάνομαι δικαιωμένος και παράλληλα ιδιαίτερα ικανοποιημένος που επέστρεψα στα γήπεδα. Σεβάστηκα τις αποφάσεις της δικαιοσύνης και πλέον είμαι ξανά ΕΔΩ. Περιμένουμε τον κόσμο μας να παλέψουμε μαζί για το 2-0 και να δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα αντάξια του ονόματος και των αξιών του συλλόγου μας.

Τέλος, θα ήθελα να συλλυπηθώ τον Γιώργο Πρίντεζη για την τεράστια απώλεια με τον χαμό του πατέρα του. Πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι", ήταν η γραπτή δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ