ΡΩΣΙΑ

Σβεντ: Χειροπόδαρα ο ένας εκ των συλληφθέντων

Σβεντ: Χειροπόδαρα ο ένας εκ των συλληφθέντων

Διέρρευσε video από τη σύλληψη ενός εκ των βασικών υπόπτων για τη δολοφονική επίθεση στον Αλεξέι Σβεντ που τον έστειλε στο νοσοκομείο.

Ενόσω ο Αλεξέι Σβεντ νοσηλεύεται πλέον εκτός κινδύνου, προσπαθώντας να συνέλθει, η ρωσική αστυνομία συνεχίζει την έρευνά της για τους δράστες της προ ημερών δολοφονικής επίθεσης που τον έστειλε με σοβαρά χτυπήματα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με video που διέρρευσε και τις πληροφορίες που το συνόδευσαν, οι αρχές έχουν ήδη προχωρήσει σε συλλήψεις υπόπτων, έχοντας εξετάσει το υλικό από τις κάμερες, και επιχειρούν να διαλευκάνουν την υπόθεση αναζητώντας τα κίνητρα πίσω απ' αυτήν την εγκληματική ενέργεια εις βάρος του διεθνούς γκαρντ που υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Όπως φαίνεται στο μικρό στιγμιότυπο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, ο ένας εκ των φερόμενων δραστών, ηλικίας 31 ετών, οδηγήθηκαν στο τμήμα για ανάκριση με χειροπέδες. Με βάση την ίδια πηγή, άλλοι τρεις βρίσκονται ήδη στα χέρια της ρωσικής αστυνομίας προκειμένου ν' απολογηθούν και να τους απαγγελθούν οι σχετικές κατηγορίες από τους εισαγγελείς. Πρόκειται κυρίως για άνδρες νεαρής ηλικίας.

TAGS ΡΩΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ