SUPER CUP ΜΠΑΣΚΕΤ

Super Cup, Σλούκας: "Ο Ολυμπιακός παραμένει διψασμένος, επιβιώνει και ζει για τίτλους"

SUPER CUP 2022 /  /  -
SUPER CUP 2022 / / - EUROKINISSI SPORTS

Στην δίψα του Ολυμπιακού για τίτλους που παραμένει μεγάλη στάθηκε ο Κώστας Σλούκας σε δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ μετά από την κατάκτηση του Super Cup στην Ρόδο.

Η σεζόν για τον Ολυμπιακό ξεκίνησε με την κατάκτηση του Super Cup στην Ρόδο απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο Κώστας Σλούκας μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τις φιλοδοξίες των ερυθρολεύκων τη φετινή σεζόν και την δίψα για τίτλους που παραμένει από την περσινή.

Στάθηκε στην άμυνα που ήταν το κλειδί της νίκης αλλά και στις ποιοτικές προσθήκες που έγιναν το καλοκαίρι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Σλούκα:

"Οι ομάδες ακόμα είναι θεωρητικά ανέτοιμες. Κάναμε 2-3 προπονήσεις μετά από την Εθνική όλοι μαζί. Είναι ματς προετοιμασίας αν και κρίνεται ο πρώτος τίτλος. Για εμάς η άμυνα ήταν το κλειδί. Η άμυνα με αλλαγές στο τρίτο δεκάλεπτο. Βάλαμε κάποια σουτ και παίξαμε αρκετά καλά για την περίοδο και πήραμε τον πρώτο τίτλο.

Ο Ολυμπιακός παραμένει διψασμένος. Αφήσαμε πίσω την περσινή σεζόν που ήταν άκρως επιτυχημένη. Ξεκινάμε με σκυμμένο κεφάλι, ταπεινά. Στόχος το καλύτερο πλασάρισμα στην Ευρωλίγκα και οι δύο εγχώριοι τίτλοι.

Η προσθήκες είναι πάλι από υψηλό επίπεδο. Είναι παίκτες παιγμένοι και ακολουθούν την ιδιοσυγκρασία του Ολυμπιακού που θέλει τίτλους. Επιβιώνει και ζει για τίτλους. Έχω κάνει λίγες προπονήσεις μαζί τους αλλά έχουν προσαρμοστεί εύκολα στην φιλοσοφία".

TAGS SUPER CUP ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ