NBA

Στους Σικάγο Μπουλς ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν, με 85 εκατομμύρια δολάρια για τρία χρόνια

Στους Σικάγο Μπουλς ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν, με 85 εκατομμύρια δολάρια για τρία χρόνια
2021 AP PHOTO/ERIC GAY

Σπουδαία κίνηση από τους Μπουλς, που απέκτησαν μέσω sign-and-trade από τους Σπερς τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν με 85 εκατομμύρια δολάρια για τρία χρόνια.

Στα 32 του χρόνια, ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν βρήκε τον τρίτο σταθμό της καριέρας του καθώς οι Σπερς συμφώνησαν με τους Μπουλς και τον στέλνουν στο Σικάγο μέσω sign-and-trade που θα δώσει στην ομάδα του Σαν Αντόνιο τον αξιόλογο φόργουορντ Θαντ Γιανγκ, τον Αλ-Φαρούκ Αμίνου, ένα μελλοντικό draft pick πρώτου και δύο μελλοντικά draft picks δεύτερου γύρου.

Ο ΝτεΡόζαν θα πάρει 85 εκατομμύρια δολάρια για τρία χρόνια, με τους Μπουλς να πατούν ακόμη πιο δυνατά το γκάζι για να γυρίσουν στην ελίτ της Ανατολικής Περιφέρειας το συντομότερο δυνατό. Ο ΝτεΡόζαν είχε πέρυσι 21.6 πόντους (51.5% στο δίποντο, 25.7% στο τρίποντο, 88% στις βολές), 4.2 ριμπάουντ και 6.9 ασίστ ανά 33.7 λεπτά σε 61 αγώνες της κανονικής περιόδου.

Πλέον στην αρχική πεντάδα της ομάδας του Σικάγο θα βρίσκονται οι Λόνζο Μπολ, Ζακ ΛαΒίν, ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν, Πάτρικ Γουίλιαμς, Νίκολα Βούτσεβιτς, με ερωτηματικό πάνω από τον ΛαΒίν που περίμενε maximum επέκταση συμβολαίου αλλά μάλλον δεν θα την πάρει.

TAGS NBA ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ