NBA

Στους Μπλέιζερς ο Νόρμαν Πάουελ των 19.6 πόντων

Ο Νόρμαν Πάουελ με τα χρώματα των Τορόντο Ράπτορς
Ο Νόρμαν Πάουελ με τα χρώματα των Τορόντο Ράπτορς Ⓒ 2021 CARLOS OSORIO / ASSOCIATED PRESS

Εξαιρετική κίνηση από τους Μπλέιζερς, που πήραν από τους Ράπτορς τον Νόρμαν Πάουελ, έναν περιφερειακό με 19.6 πόντους στη φετινή σεζόν. Στο Τορόντο ο Γκάρι Τρεντ κι ο Ρόντνι Χουντ.

Απίθανη κίνηση ολοκλήρωσαν οι Μπλέιζερς δύο ώρες πριν εκπνεύσει η Trade Deadline του ΝΒΑ (21:00 ώρα Ελλάδας), καθώς απέκτησαν τον γκαρντ Νόρμαν Πάουελ από τους Ράπτορς δίνοντας τον Γκάρι Τρεντ Τζούνιορ και τον Ρόντνι Χουτ, δύο καλούς περιφερειακούς που πάντως δεν έδειξαν ικανοί να κουβαλήσουν το Πόρτλαντ βαθιά στα playoffs.

Ο Πάουελ ήταν, θεωρητικά, ο έκτος παίκτης των Ράπτορς στο ξεκίνημα της σεζόν, ωστόσο πολύ σύντομα βρέθηκε στην πεντάδα. Σε 42 αγώνες έχει 19.6 πόντους από 55% στο δίποντο, 44% στο τρίποντο και 86.5% στις βολές, 3 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 30.4 λεπτά.

Όλα δείχνουν ότι στο Πόρτλαντ ο Πάουελ θα έχει ρόλο παγκίτη, καθώς στην πεντάδα υπάρχει ο Ντέρικ Τζόουνς, ένα "εργαλείο" κυρίως για αμυντικές αποστολές, ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε αν ο Τέρι Στοτς έχει στο μυαλό του μια "κοντή" περιφερειακή γραμμή στην οποία θα συνυπάρχουν οι Λίλαρντ, ΜακΚόλουμ, Πάουελ.

TAGS NBA ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ